Tommi Kerttula Ässien kehitysjohtajaksi: ”Keskeinen asia on toimintakulttuurin muutos”

Jääkiekko | Tommi Kerttula Ässien kehitysjohtajaksi: "Keskeinen asia on toimintakulttuurin muutos" - Ässät vahvistaa aikaisemmin tiedotettujen urheilutoiminnan linjausten toteuttamista nimittämällä kehitysjohtajan tittelillä Tommi Kerttulan.
Kerttula lähtee toteuttamaan aiemmin tehtyjä urheilutoiminnan linjauksia

Ässät vahvistaa aikaisemmin tiedotettujen urheilutoiminnan linjausten toteuttamista nimittämällä kehitysjohtajan tittelillä Tommi Kerttulan.

-Ässät on linjannut pitkäjänteisyyden ja pelaajien kehittämisen keskeisiksi osiksi urheilutoimintansa kehittämisestä. Meillä oli selkeä tarve vahvistaa toimiston resursseja urheilupuolen huippuammattilaisella, jotta aiemmin tehdyt linjaukset voidaan saattaa tehokkaasti toimintaan.

– Tommi Kerttulan myötä lähdemme toteuttamaan urheilutoiminnan linjauksia puhtaalta pöydältä. Hän tulee käynnistämään organisaation kanssa urheilustrategiatyön, joka perustuu aikaisemmin tehtyihin linjauksiin. Ässien urheilustrategia julkaistaan ennen Liigakauden 2019 – 2020 alkua, Ässien tiedotteessa sanotaan.

– Keskeinen asia on toimintakulttuurin muutos. Sen ydin on tahtotila muuttaa toimintaa siten, ettei yksi yksittäinen avainhenkilö muuttaisi seuran toimintakulttuuria.

– Ässien arvot määrittelevät jatkossa pitkälti sen, ketkä Ässissä tekevät töitä. Uskon, että tämän ajattelun kautta on mahdollisuus synnyttää jotain kestävämpää ja pitkäjänteisempää, Ässien hallituksen puheenjohtaja Mikko Juusela kommentoi.

Kehitysjohtajana Tommi Kerttulan tärkeimmät tehtävät ovat aiemmin julkaistujen urheilutoiminnan linjausten käynnistäminen osana seuran jokapäiväistä toimintaa, tulevan päävalmentajan rekrytointi, päävastuu joukkueen rakentamisesta kaudelle 2019-2020 sekä Ässien urheilustrategian kirkastaminen.

– Ässien halu uudistaa toimintakulttuuria ja keskustelut omasta roolistani siinä lisäsivät imua työtehtävää kohtaan. Ihmisten ja organisaatioiden kehittäminen kiinnostavat minua.

– Minut on palkattu urheilutoiminnan linjauksen mukaisten muutosprosessien käynnistäjäksi, mutta toki tehtävään kuuluu myös Ässien urheilustrategian kirkastaminen yhdessä seurayhteisön kanssa, Ässien tuore kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Kerttulan ja Ässien sopimus on määräaikainen ja voimassa 30.9. 2019 asti.

– Kerttulan tehtävä Ässissä on tällä hetkellä projektiluontoinen. Projektin ollessa loppusuoralla, katsomme, kuinka Ässien urheilutoiminta organisoidaan jatkossa, Ässien vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

Tommi Kerttula on kokenut jääkiekkoammattilainen ja hänellä on taustaa mm. Lahden Pelicansista, KalPasta sekä Jukureista. Viimeksi Kerttula on toiminut SHL-seura Örebron palveluksessa pelaajatarkkailutehtävissä.

Katso kattavampi kertaus Tommi Kerttulan urasta tästä.

Lähde: Ässien tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.