Tommi Taimi on Ässien kapteeni kaudella 2018-2019

Jääkiekko | Tommi Taimi on Ässien kapteeni kaudella 2018-2019 - Tommi Taimi on nimetty Porin Ässien kapteeniksi tulevalle liigakaudelle. Ässien varakapteeniston muodostavat Sakari Salminen, Niko Peltola sekä Matti Lamberg.Jääkiekko | Tommi Taimi on Ässien kapteeni kaudella 2018-2019 - Tommi Taimi on nimetty Porin Ässien kapteeniksi tulevalle liigakaudelle. Ässien varakapteeniston muodostavat Sakari Salminen, Niko Peltola sekä Matti Lamberg.

Tommi Taimi on nimetty Porin Ässien kapteeniksi tulevalle liigakaudelle. Ässien varakapteeniston muodostavat Sakari Salminen, Niko Peltola sekä Matti Lamberg.

– On tietysti valtava kunnia Ässien kapteenina. Päivittäinen johtaminen kentällä ja kentän ulkopuolella on roolini kapteenina, Taimi kommentoi Ässien verkkosivuilla.

– Porilaisena pelaajana on tietysti suuri kunnia-asia kuulua Ässien kapteenistoon, kommentoi Sakari Salminen.

Ässät kohtaa liigakauden ensimmäisessä ottelussaan Rauman Lukon 14. syyskuuta. Ässät on ”Kasitien derbyssä” Coolbetin kertoimien valossa selkeä altavastaaja. Coolbet antaa Ässien vierasvoitolle kertoimen 2,85 ja Lukon voitto saa kertoimen 2,23.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.