Toni Hyväriselle try out -sopimus KalPaan: ”Tuo kilpailua pelipaikoille”

Jääkiekko | Toni Hyväriselle try out -sopimus KalPaan:

KalPa tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä syyskuun loppuun ulottuvan try out -sopimuksen hyökkääjä Toni Hyvärisen kanssa. Hyvärinen on ollut mukana KalPan jääharjoituksissa elokuun alusta lähtien.

30-vuotias KalPa-kasvatti Hyvärinen on 183-senttinen ja 82-kiloinen laitahyökkääjä. Viimeiset kolme kautta Hyvärinen on pelannut Liigassa KooKoon riveissä. Viime kaudella oikealta ampuvan hyökkääjän lavasta syntyi viisi maalia ja kahdeksan syöttöä.

Uuden pelaajan hankinta tuli ajankohtaiseksi hyökkääjä Kai Kantolan loukkaantumisen johdosta. Kantola on sivussa arviolta kahdesta kolmeen viikkoa.

Liiga-debyyttinsä Hyvärinen teki KalPa-paidassa jo kaudella 2007-2008. Liiga-otteluita hänen tililleen on kertynyt yhteensä komeat 323 kappaletta ja tehopisteitä 68 (27+41). Hyvärinen oli myös voittamassa SM-pronssia KalPan riveissä kaudella 2008-2009.

– Hyvärinen on harjoitellut joukkueen mukana koko elokuun ajan ja on tuttu mies entuudestaan sekä valmennukselle että muulle joukkueelle. Toni tuo lisää leveyttä joukkueeseen sekä kilpailua pelipaikoille, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran verkkosivuilla.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.