Topi Jaakola TPS:n puolustukseen: ”Meillä on kilpailukykyinen joukkue”

Jääkiekko | Topi Jaakola TPS:n puolustukseen:
Kuva: hc.tps.fi

Turun Palloseura on tehnyt kuluvan kauden mittaisen pelaajasopimuksen 34-vuotiaan puolustajan Topi Jaakolan kanssa. TPS tiedottaa Jaakolan sopimuksesta verkkosivuillaan.

186-senttinen ja 89-kiloinen Jaakola liittyi mustavalkoiseen joukkueeseen välittömästi.

– Topin kanssa keskusteltiin ensimmäisen kerran jo viime syksynä. Meiltä löytyy yhteistä historiaa Jokereista ja tiedämme toisemme toimintatavat. Saimme tavoitteellisen ja päämäärätietoisen pelaajan joukkueeseemme, kommentoi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen puolustajahankintaa.

Vasemmalta ampuva Jaakola pelasi viime kaudella ruotsalaisen HV71:n riveissä. Oululaistaustaiselta Jaakolalta löytyy ansioluettelosta muun muassa 271 KHL-ottelua, 423 Liiga-peliä sekä 267 Ruotsin SHL-vääntöä.

– Topi on puolustaja, joka tuo meille johtajuutta ja kokemusta. Erinomaista, että pääsimme yhteisymmärrykseen sopimusneuvottelujen jälkeen, taustoittaa puolestaan TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki sanoo seuran verkkosivulla.

Neljän Suomen mestaruuden ja Leijonissa voitetun maailmanmestaruuden jäljiltä nälkä on säilynyt kokeneen puolustajan ajatuksissa.

– Tuntuu todella hyvältä liittyä TPS:n mukaan. Jaamme seuran kanssa samoja ajatuksia, joita on hienoa päästä nyt työstämään. Arki ratkaisee ja arjen toimintaan pystymme vaikuttamaan joka päivä, linjaa Jaakola.

– Haluan tuoda joukkueeseen johtajuutta niin kaukaloon kuin kaukalon ulkopuolellekin. Meillä on kilpailukykyinen joukkue, mutta vasta arki ulosmittaa meidän oikean kilpailukyvyn. Tästä lähdetään liikkeelle.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.