TPS hankki Tanskan maajoukkuehyökkääjän ja uuden toimitusjohtajan

Jääkiekko | TPS hankki Tanskan maajoukkuehyökkääjän ja uuden toimitusjohtajan - TPS vahvistuu tanskalais-yhdysvaltalaisella Patrick Björkstrandilla. 25-vuotias Björkstrand ja turkulaisseura kirjoittivat vuoden mittaisen sopimuksen.

TPS vahvistuu tanskalais-yhdysvaltalaisella Patrick Björkstrandilla. 25-vuotias Björkstrand ja turkulaisseura kirjoittivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Urallaan mm. 166 KHL-ottelua pelannut Björkstrand pelasi viime kaudella KooKoossa, jossa hän teki 52 ottelussa tehot 14+23=37. Vasemmalta ampuva hyökkääjä on pelannut Tanskan maajoukkueessa neljät MM-kisat.

– Saavun Turkuun ja TPS:ään todella innoissani. Seuralla on vahvat perinteet ja voimakas halu menestyä. Sellainen yhtälö on pelaajalle ihanteellinen. On selvä asia, että haluan auttaa joukkuetta kaikin tavoin voittamaan, Björkstrand kertoo TPS:n verkkosivuilla.

Björkstrand tulee TPS:n seurajohdon mukaan paikkaamaan SM-liigan Vuoden tulokkaaksi valittua 20-vuotiasta Petrus Palmua, joka teki on kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Vancouver Canucksin kanssa.

– Palmun lähdön jälkeen meille tuli tarvetta vahvistaa hyökkäysosastoamme. Pääsimme Patrickin kanssa nopeasti yhteisymmärrykseen ja on hienoa, että saimme hänet riveihimme, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki sanoo.

Santtu Jokinen aloittaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajana

HC TPS Turku Oy:n hallitus on nimittänyt 11.6.2018 alkaen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Santtu Jokisen. Jokinen siirtyy uuteen tehtäväänsä Lindström Groupista, jossa hän ehti työskennellä kaikkiaan 18 vuoden ajan eri johtotehtävissä.

Viimeiset kaksi vuotta Jokinen toimi Lindström Groupin Keski- ja Länsi-Euroopan liiketoiminnoista vastaavana johtajana. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä korkeakoulusta. 44-vuotiaalta Jokiselta löytyy myös jääkiekkotaustaa, sillä hän edusti omalla pelaajaurallaan TPS:n A-junioreita kaikkiaan kolmen kauden ajan vuosina 1991–1994.

– TPS:ssä ovat jo hetken aikaa puhaltaneet uudet tuulet. Ulospäinkin on näkynyt, että tavoitteet ovat korkealla, porukassa on hyvä tekemisen meininki ja rohkeutta kokeilla monenlaisia uusia asioita. TPS:n pääomistajien ja hallituksen kanssa käydyt keskustelut vakuuttivat minut seuran laajemmasta visiosta. Meillä on realistinen mahdollisuus nousta Euroopan kärkiseuraksi, eikä pelkästään kaukalossa vaan myös sen ulkopuolella. On hienoa päästä mukaan näihin talkoisiin osana tätä tiimiä, kertoo Jokinen.

Samalla HC TPS Turku Oy julkisti taloudelliset tunnuslukunsa huhtikuun lopussa päättyneeltä tilikaudelta 2017–2018.

Yhtiön liikevaihto kasvoi noin 6,5 miljoonaan euroon, mutta tulos pysyi tappiollisena. Yhtiön tilikauden tappio oli noin 1,2 miljoonaa euroa. HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö Turkuhallin Palvelu Oy, joka vastaa Gatorade Centerin ravintola- ja kioskitoiminnasta, kasvatti liikevaihtonsa noin 2,6 miljoonaan euroon.

Lähde: TPS:n tiedote

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.