TPS värväsi Joe Piskulan Ilveksestä: ”Hyvin liikkuva puolustaja”

Jääkiekko | TPS värväsi Joe Piskulan Ilveksestä:

HC TPS on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen puolustaja Joe Piskulan, 34, kanssa. TPS tiedottaa Piskulan sopimuksesta verkkosivuillaan.

Vasemmalta ampuva yhdysvaltalaispelaaja saapui Turkuun perjantaina ja liittyy uuteen joukkueeseensa tulevana maanantaina muiden pelaajien tavoin.

191-senttinen ja 93-kiloinen yhdysvaltalaispelaaja edusti viime kaudella Liigassa Tampereen Ilvestä. Kokemusta löytyy myös NHL:stä 13 ottelun verran sekä AHL:stä 576 pelatun pelin edestä.

HC TPS:n urheilutoimenjohtajalla Antero Niittymäellä on selkeä näkemys Piskulan tuomasta lisäarvosta mustavalkoisten miehistöön.

– Joe on isokokoinen ja hyvin liikkuva puolustaja, joka pelasi viime kaudella isoja minuutteja Ilveksessä. Hän tuo meidän joukkueeseen kokemusta sekä myös johtajuutta, kertoo Niittymäki.

Piskulan perheen muuttokuorma saapui Turkuun iloisissa tunnelmissa.

– Saavun TPS:ään suurella voitonnälällä. Valitsin TPS:n, koska haluan voittaa. Uusi kausi uudessa ympäristössä ja perinteikkäässä organisaatiossa kuulostaa erittäin hyvältä. Maanantaina lyödään sitten koneet käyntiin, Piskula linjaa.

Piskula näkee oman roolinsa johtavana kahden suunnan puolustajana, joka ei pelkää myöskään fyysisiä iltoja kaukalon puolella.

– Kaikki lähtee tietysti oman maalin suojelemisesta, mutta kyllä puolustajan on kyettävä pelaamaan kiekollisena myös ylöspäin. Tietenkin 34-vuotiaana haluan tuoda joukkueeseen myös oikeanlaista johtajuutta, paaluttaa Piskula.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.