TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari Valioliigaseuran testiin

Veikkausliiga | TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari Valioliigaseuran testiin - Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari leireilee tällä viikolla Englannin Valioliigaseura Southampton FC:n vahvuudessa. TPS kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari leireilee tällä viikolla Englannin Valioliigaseura Southampton FC:n vahvuudessa. TPS kertoo asiasta verkkosivuillaan.

18-vuotias Valakari on parhaillaan Etelä-Englannissa ja hän saapuu takaisin Suomeen tulevana viikonloppuna.

– Onni harjoittelee viisi päivää Southamptonissa ja hänellä on myös treenimatsi seuran akatemian mukana keskiviikkona. Tarkoituksenamme on kehittää pelaajia tässä seurassa niin, niin että he pääsevät urallaan myös eteenpäin. Onni löi itsensä viime kaudella hienosti läpi ja on aina iso kunnia, jos Valioliigatason seura kutsuu pelaajaa leireilemään, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa seuran verkkosivuilla.

Valakari siirtyi TPS:ään keväällä 2017 seinäjokelaisesta SJK:sta. Hän pelasi Jalkapallon Ykkösessä kaudella 2017 yhteensä 13 ottelua ja viimeisteli niissä kuusi maalia. Hän oli mukana nostamassa TPS:ää Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi.

Valakarilla on voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa myös kaudesta 2018.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.