Tuttosport: Gianluigi Buffon aikoo jatkaa uraansa

Jalkapallo | Tuttosport: Gianluigi Buffon aikoo jatkaa uraansa - 42-vuotias italialaismaalivahti Gianluigi Buffon aikoo jatkaa komeaa uraansa. Italialaisen Tuttosportin mukaan Buffon on allekirjoittamassa jatkosopimuksen Juventuksen kanssa.

42-vuotias italialaismaalivahti Gianluigi Buffon aikoo jatkaa komeaa uraansa. Italialaisen Tuttosportin mukaan Buffon on allekirjoittamassa jatkosopimuksen Juventuksen kanssa.

Tuttosport kirjoittaa, että Buffonin sopimus viedään maaliin kesän aikana, kun se koronaviruksen puitteissa on jälleen mahdollista.

Mikäli Buffon päätyy jatkamaan uraansa, on tuleva kausi hänelle 19. Juventuksessa, ja jo 26. ammattilaiskentillä.

Buffon toimi tällä kaudella Juventuksen kakkosmaalivahtina. Hänen tilille ehti kertyä tämän kauden aikana 11 ottelua. Torinolaisseuran ykkösveskarina on toiminut puolalainen Wojciech Szczęsny.

Buffon palasi Juventukseen heinäkuussa 2019 pelattuaan yhden kauden Ranskan liigassa PSG:n riveissä. ”Gigin” ammattilaisura starttasi kasvattajaseura Parman riveissä, josta hän siirtyi Juventukseen vuonna 2001.

176 ottelua Italian A-maajoukkueessa pelannut maalivahtilegenda torjui Italian maailmanmestariksi vuonna 2006.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä