U20: USA voitti Venäjän ja eteni MM-finaaliin

Jääkiekko | U20: USA voitti Venäjän ja eteni MM-finaaliin - Yhdysvallat voitti perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa välieräottelussa Venäjän maalein 2-1. USA eteni nuorten MM-kisojen finaaliin, jossa se kohtaa Suomen tai Sveitsin.

Yhdysvallat voitti perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa välieräottelussa Venäjän maalein 2-1. USA eteni nuorten MM-kisojen finaaliin, jossa se kohtaa Suomen tai Sveitsin.

USA:n maalit teki avauserässä Oliver Wahlström sekä ylivoimalla toisessa erässä onnistunut Alexander Chmelevski. Venäjän ainoan osuman teki upealla rannelaukauksella Grigori Denisenko, jonka 2-1 kavennusmaali jäi kamppailun viimeiseksi.

Venäjällä oli ottelussa useampi paikka tasoitusmaaliin varsinkin kolmannessa erässä, mutta Yhdysvaltojen puolustus kesti loppuun asti.

USA saa finaalissa vastaansa voittajan toisesta välieräparista, jossa kohtaavat Suomi ja Sveitsi. Ottelu alkaa kello 03.00 ja Yle näyttää sen suorana lähetyksenä. Nuorten Leijonien kentälliset Sveitsi-kamppailuun voit katsoa täältä.

Nuorten MM-kisojen loppuottelu pelataan sunnuntaina 6.1. kello 03.00 Suomen aikaa. Pronssiottelu, jossa Venäjä on mukana, pelataan lauantaina 5.1. kello 23.00.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.