U247 ennakko: A ja B -lohkojen viimeiset kierrokset

Tänään pelataan todella mielenkiintoiset kierrokset A ja B -lohkojen viimeisissä otteluissa. Venäjä ja Uruguay taistelevat A-lohkon voitosta, kun taas Saudi-Arabia ja Egypti pelaavat enää kunniasta. B-lohkossa jatkohaaveet elävät vielä Portugalilla, Espanjalla ja Iranilla. Marokon tie päättyy alkulohkoon.

Venäjä – Uruguay

Tässä taistelussa haetaan lohkojen voittajia. Venäjä on pelannut kisat todella hyvin ja maaliero joukkueella on 8-1. Uruguay on pelannut samoja vastustajia vastaan ja maalisuhde on vain 2-0.

Vaikka Uruguaylla on isompia tähtiä joukkueessaan on silti Venäjä ollut vakuuttavampi. Heidän joukkue toimii kokonaisuudessaan paremmin, eikä Uruguay ole vakuuttanut millään tavalla. Pidämme Venäjää tässä ottelussa ennakkosuosikkina juurikin tuon joukkueen yhtenäisyyden takia.

Venäjän voitolle tarjotaan Coolbetillä kertoimeksi 2.84. Venäjän vähintään kahden maalin voitto saa mielettömän 6.50 kertoimen.

Saudi-Arabia – Egypti

Tässä ottelussa ei ole juurikaan panosta, joten ottelusta tuskin jää kauheasti jälkipolville kerrottavaa.

Saudi-Arabia ei ole onnistunut tekemään vielä maalia tässä turnauksessa ja he ovat päästäneet kuusi maalia. Egypti on puolestaan tehnyt yhden ja päästänyt neljä. Egypti on ollut näistä kahdesta joukkueesta vakuuttavampi ja oli lähellä saada Uruguaylta tasapelin.

Uskomme, että Egypti on näistä kahdesta joukkueesta se vähemmän huonompi, joten lähdemme heidän kelkkaan Coolbetin kertoimella 1.88.

Espanja – Marokko

Marokon pelit ovat jo ohi. Joukkue hävisi molemmat ottelunsa 1-0, joista Portugalia vastaan he olivat hyökkäävämpi joukkue ja Irania vastaan heille sattui epäonninen oma maali aivan ottelun loppuhetkillä. Espanjalle ei siis tarjota vapaalippua lohkovoittoon, vaan he joutuvat tekemään töitä tänään, jos haluavat tuon ykköspaikan itselleen.

Espanjan täytyy pitää myös mielessä, että heillä on oltava parempi maaliero, jos haluavat ottaa ykköspaikan itselleen, sillä he ovat tasatuloksissa Portugalin kanssa.

Uskomme kuitenkin, että Espanja on tässä ottelussa Marokkoa parempi ja voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Espanja -1 saa Coolbetillä kertoimeksi 2.05.

Iran – Porugali

Iranilla on mahdollisuus jatkopaikkaan, mikäli he voittavat Portugalin. Tämä on kuitenkin epätodennäköinen skenaario, mutta he laittoivat myös Espanjan koville, joten mitä vaan voi urheilussa tapahtua.

Iran ei ole itse tehnyt yhtään maalia ottelussa, sillä he voittivat Marokon joukkueen omalla maalilla. He ovat onnistuneet saamaan kahteen otteluun vain kaksi laukausta kohti maalia. Tämä kertoo hyökkäyksen heikkoudesta ja se tulee näkymään myös tänään. Portugali pystyy hyökkäämään vapaammin ja ottamaan puolustajia hieman enemmän mukaan ylempänä kentällä.

Nämä ovat juuri niitä otteluita joihin Cristiano Ronaldo syttyy, joten odotamme, että hän tulee iskemään palloa tänään maaliin.

Portugalin vähintään kahden maalin voitto saa Coolbetillä kertoimeksi peräti 3.15.

Jalkapallo | U247 ennakko: A ja B -lohkojen viimeiset kierrokset - Tänään pelataan todella mielenkiintoiset kierrokset A ja B -lohkojen viimeisissä otteluissa. Venäjä ja Uruguay taistelevat A-lohkon voitosta, kun taas Saudi-Arabia ja Egypti pelaavat enää kunniasta. B-lohkossa jatkohaaveet elävät vielä Portugalilla, Espanjalla ja Iranilla. Marokon tie päättyy alkulohkoon.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Katso myös muut ajankohtaiset kampanjat ja miten voit voittaa pelirahaa tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.