U247 ennakko: Argentiina – Kroatia

Tämän illan huippuotteluna nähdään, kun Argentiina ottaa mittaa Kroatiasta. Ottelu alkaa kello 21.00 ja YLE näyttää sen tuttuun tapaan suorana lähetyksenä.

Jalkapallon MM-kisat 2018 Venäjä

Argentiina jäi avausottelussaan 1-1 tasuriin Islannin kanssa ja heidän hyökkäyspeli ei laadukkuudestaan huolimatta onnistunut tekemään kuin yhden maalin. Nyt Argentiinan vastus kovenee, mutta Kroatia pelaa selkeästi avoimempaa peliä, joka saattaa luoda mahdollisuuksia Messi-Aguero-di Maria -triolle. Kroatia tuskin lähtee bussittamaan, sillä se ei ole heidän vahvuus.

Kroatia voitti omassa avauskamppailussaan Nigerian 2-0, joskin Nigerian panos tuon tuloksen takana on huomattava. Ensin nähtiin Nigerian oma maali ja tämän jälkeen todella typerän virheen johdosta aiheutettu rangaistuspotku. Tänään joukkue laitetaan siis kovaan testiin ja on mielenkiintoista nähdä onnistuuko Kroatia luomaan laadukkaita maalipaikkoja Argentiinaa vastaan. Hyökkäysvoimaa heillä kuitenkin on, sillä Mario Mandzukic-Ivan Perisic-Luka Modric –trio on myös todella vaarallinen. Modric ja Ivan Rakitic ovat Kroatian keskikentän moottoreita, joiden ansiosta Kroatialla on yksi käynnissä olevien MM-kisojen parhaista keskikentistä.

Yksi asia tähän kello 21.00 starttaavaan otteluun on erittäin todennäköistä ja se on maalit. Uskomme, että niitä tullaan näkemään, sillä Argentiina tulee oletettavasti muuttamaan hieman hyökkäyskolmanneksella rakenteluaan suoraviivaisemmaksi ja Kroatian maalivahti Danijel Subasic joutunee tekemään todella paljon töitä.

Mikäli Messi, Mandzukic ja muut maalintekijät pelaavat yhtä hyvin maajoukkueessa kuin seurajoukkueessakin illan pelissä, tulemme näkemään maalirikkaan ottelun. Yli 2,5 maalille tarjotaan Coolbetillä kertoimeksi peräti 2.30. Molempien joukkueiden tehdessä maalit, kerroin on 2.00.

Jalkapallo | U247 ennakko: Argentiina - Kroatia - Tämän illan huippuotteluna nähdään, kun Argentiina ottaa mittaa Kroatiasta. Ottelu alkaa kello 21.00 ja YLE näyttää sen tuttuun tapaan suorana lähetyksenä.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Katso myös muut ajankohtaiset kampanjat ja miten voit voittaa pelirahaa tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.