U247 ennakko: Belgia – Englanti

Lauantaina pelataan tiukka taisto Englannin ja Belgian välillä pronssisesta mitalista. Joukkueet kohtasivat jo H-lohkon viimeisessä ottelussa, mutta pronssiottelu tullaan pelaamaan eri hengessä kuin alkulohkon kamppailu. Alkulohkon viimeisessä kamppailussa molemmat joukkueet säästelivät avainpelaajiaan, sillä molemmat joukkueet olivat voittaneet Panaman ja Tunisian ja siten varmistaneet paikan neljännesvälierissä. Lisäksi ottelun hävinneelle joukkueelle oli luvassa huomattavasti helpompi puoli kaaviosta.

Neljännesvälierissä Belgia oli jo tappiolla Japanille 2-0, mutta onnistui nousemaan 2-3 voittoon. Ottelun voittomaali syntyi pelin viimeisillä sekunneilla. Puolivälierissä Belgia kaatoi vakuuttavasti pelanneen  mestarisuosikki Brasilian lukemin 2-1, mutta tie finaaliin katkesi välierissä, kun se hävisi Ranskalle 1-0.

Neljännesvälierissä Englanti kohtasi Kolumbian, jonka se voitti historiallisesti rangaistuspotkukilpailussa. Se oli ensimmäinen kerta, kun Englanti poistuu MM-kisojen rangaistuspotkukilpailun jälkeen voittajana. Puolivälierissä Englanti sai vastaansa Ruotsin, jonka se voitti lukemin 2-0. Välierissä Englanti hävisi Kroatialle jatkoajalla 2-1.

Englannin paras maalintekijä on Harry Kane, joka johtaa kuudella maalillaan myös koko turnauksen maalintekijätilastoa. Kane on tehnyt kuudesta maalistaan kolme rangaistuspotkusta. Belgian paras maalintekijä tässä turnauksessa on Romelu Lukaku, joka on tehnyt neljä maalia.

Belgia saa takaisin avauskokoonpanoonsa Thomas Meunierin, joka oli sivussa tappiollisesta Ranska-ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi. Muita muutoksia Belgian valmentaja Roberto Martinez tuskin tulee tekemään avauskokoonpanoonsa, kun taas Englannin valmentaja Gareth Southgate saattaa joutua tekemään muutoksia Kroatia-ottelun jälkeen. Jatkoajalle venynyt välieräottelu Kroatiaa vastaan varmasti tuntuu Englannin pelaajien jaloissa ja yhden päivän pidempi palautumisaika kuin Englannilla tulee olemaan Belgian eduksi. Mikäli Southgate tekee muutoksia, todennäköisesti Fabian Delph, Eric Dier tai Danny Rose tullaan näkemään avauskokoonpanossa pronssiottelussa.

Englannin motivaatiota otteluun on kyseenalaistettu sosiaalisessa mediassa, eikä joukkueen sisältäkään ole pursunnut mitään erikoisia voitontahtoisia julkaisuja. Belgia puolestaan haluaa näyttää futismaailmalle taitonsa ja himoitsee pronssiottelun voittoaö

Belgia lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina ja se on lisäksi saanut yhden päivän pidemmän palautumisajan kuin Englanti. Coolbet antaa Belgian voitolle kertoimeksi 2,25.

Coolbetin ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomarivakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Jalkapallo | U247 ennakko: Belgia - Englanti - Lauantaina pelataan tiukka taisto Englannin ja Belgian välillä pronssisesta mitalista. Joukkueet kohtasivat jo H-lohkon viimeisessä ottelussa, mutta pronssiottelu tullaan pelaamaan eri hengessä kuin alkulohkon kamppailu. Alkulohkon viimeisessä kamppailussa molemmat joukkueet säästelivät avainpelaajiaan, sillä molemmat joukkueet olivat voittaneet Panaman ja Tunisian ja siten varmistaneet paikan neljännesvälierissä. Lisäksi ottelun hävinneelle joukkueelle oli luvassa huomattavasti helpompi puoli kaaviosta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.