U247 ennakko: Brasilia-Meksiko & Belgia-Japani

Tänään pelataan kaksi kovaa ottelua, kun Brasilia kohtaa Meksikon ja Belgia Japanin. Brasilia ja Belgia ovat ennakkosuosikkeja, mutta se ei ole näissä kisoissa merkannut yhtään mitään.

Brasilia – Meksiko

Iltapäivän ottelussa hieman kangerrellen liikkeelle lähtenyt Brasilia kohtaa yllätysvalmiin Meksikon. Meksiko hävisi Ruotsille 3-0, mutta onnistui voittamaan Saksan ja Etelä-Korean. Brasilia puolestaan aloitti kisat tasapelillä Sveitsiä vastaan, mutta on parantanut peliään turnauksen läpi. Alkulohkossa kaatui Costa Rica ja Serbia 2-0.

Brasilia koki pahan menetyksen, sillä Douglas Costa on poissa tämän päivän ottelusta ja Marcelon kunto on vielä auki. Meksikolta on sivussa Hector Moreno pelikiellon takia. Vaikka Brasilialla on kaksi todella laadukasta pelaajaa sivussa, on heidän joukkueensa silti huomattavasti laadukkaampi kuin Meksikon. Tästä syystä Meksiko joutuu tekemään enemmän töitä ja juosta pallon perässä. Brasilia tulee pitämään palloa ottelussa ja Meksiko tulee kyttäämään vastaiskuja.

On todennäköistä, että nämä hyökkäävät joukkueet tulevat tänään tekemään maaleja ja vastahyökkäyksiä tullaan näkemään paljon. Me uskomme, että ottelussa tullaan näkemään yli 2,5 maalia. Coolbet tarjoaa tähän kertoimeksi 1.99.

Belgia – Japani

Belgia marssi vakuuttavasti G-lohkosta jatkoon puhtaalla pelillä ja onnistui tekemään alkulohkossa yhdeksän maalia, joista Romelu Lukaku teki neljä. Belgia on ollut tähän mennessä yksi kisojen vakuuttavimmista maista ja lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. Japani pääsi alkulohkostaan jatkoon Fair Play-pisteiden avulla ja sen paikkaa neljännesvälierissä voidaan pitää suurena yllätyksenä. Vaikka Japani pääsikin omasta lohkostaan jatkoon, Belgia on eri tasoa kuin sen lohkovastustajat Kolumbia, Puola ja Senegal. Belgia pääsee tähän otteluun tuoreilla jaloilla, sillä se lepuutti lähes koko tämän illan avauskokoonpanoaan ottelussa Englantia vastaan.

Japanin paras sijoitus MM-kisoissa on pääsy neljännesvälieriin ja tälläkään kertaa siihen ei tule parannusta, sillä Belgia sille aivan liian kova vastus. Coolbet tarjoaa Belgian vähintään kahden maalin voitolle kertoimeksi 2.15

Jalkapallo | U247 ennakko: Brasilia-Meksiko & Belgia-Japani - Tänään pelataan kaksi kovaa ottelua, kun Brasilia kohtaa Meksikon ja Belgia Japanin. Brasilia ja Belgia ovat ennakkosuosikkeja, mutta se ei ole näissä kisoissa merkannut yhtään mitään.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomari vakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.