U247 ennakko: Brasilia – Sveitsi

Tänään on illalla luvassa todellinen herkkupala jalkapallon MM-kisoissa, sillä Brasilia aloittaa turnauksensa Sveitsiä vastaan kello 21.00 alkavassa ottelussa.

Brasilia on otteluun lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki, sillä sen materiaali on valovuosia Sveitsiä edellä ja taitotaso on huomattavasti parempi. Valmentajavaihdoksen jälkeen Brasilian peliin on tullut taidon lisäksi myös logiikka mukaan. Sekään ei haittaa, että kärjessä häärii Gabriel Jesus, Neymar ja Willian. Sveitsin puolustus saa tänään olla todella tarkkana ja pelata elämänsä pelin, jotta tämä kolmikko ei löytäisi palloa maaliin.

Sveitsi ei kuitenkaan ole mikään heittopussi ja vaikka FIFA-ranking onkin vain suuntaa antava tilasto, kertoo kuudes sija silti jotain Sveitsin joukkueen laadusta. Heidän takanaan on mm. Espanja ja Ranska.

Brasilia tulee tuskin pääsemään helpolla illan ottelussa, mutta mitä todennäköisemmin se hakee kolme pistettä ottelusta. Brasilian kertoimet ovat todella pienet, joten pelattavaa kannattaa hakea muista kohteista, kuin suorasta voitosta.

Brasilian vähintään kahden maalin voitto saa Coolbetillä 2.20 kertoimen. Molempien tehdessä maalin kerroin on 2.15. Yksi mielenkiintoinen kohde on Brasilian paitsiot. Yli 2,5 paitsiota saa kertoimeksi 2.00

Jalkapallo | U247 ennakko: Brasilia - Sveitsi - Tänään on illalla luvassa todellinen herkkupala jalkapallon MM-kisoissa, sillä Brasilia aloittaa turnauksensa Sveitsiä vastaan kello 21.00 alkavassa ottelussa.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Katso myös muut ajankohtaiset kampanjat ja miten voit voittaa pelirahaa tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.