U247 ennakko: Egypti – Uruguay

Jalkapallon MM-kisat 2018 Venäjä

Tänään pelataan todella mielenkiintoinen ottelu jo iltapäivällä, kun Egypti ja Uruguay ottavat yhteen klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Egypti on auttamatta altavastaajana ottelussa, kun ykköstähti Mohamed Salah aloittaa penkillä. Joukkueella tulee varmasti kiire puolustuspäässä, sillä Uruguayn hyökkäyksessä häärii todella vaaralliset maalintekijät Luis Suarez ja Edison Cavani. MM-karsinnoissa Cavani iski 10 maalia ja Suarez 5.

Valmistautuminen turnaukseen on mennyt Egyptillä hieman penkin alle, sillä viidestä harjoitusottelusta he eivät voittaneet yhtään ottelua ja onnistuivat tekemään vain kaksi maalia. Uruguay pelasi vain yhden harjoitusottelun ja siinä kaatui Uzbekistan 3-0.

Ottelussa on vain yksi voittajasuosikki ja se on Uruguay. Kerroin heille on verrattain pieni ja koska me uskomme, että he tulevat iskemään tänään maaleja, laitamme panoksemme siihen.

Coolbet tarjoaa yli Uruguayn yli 1,5 maalille kertoimeksi 1.78 ja yli 5,5 laukaukselle maalia kohti 1.80. Mielenkiintoinen kohde on myös Suarezin antama maaliinjohtunt syöttö, sillä se saa kertoimeksi 3.35.

Katso myös muut ajankohtaiset kampanjat ja miten voit voittaa pelirahaa tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.