U247 ennakko: Englanti – Belgia

Illan huippuottelussa kohtaa Englanti ja Belgia. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet jatkopaikan, mutta illan ottelussa on panoksena lohkovoitto.

Englanti ja Belgia ovat pelanneet erinomaiset kisat tähän mennessä. Molempien maalisaldo on 8-2, joten maalinteko ei ole joukkueille ongelma. Englannin Harry Kane on tehnyt viisi maalia ja tänään loukkaantumisen takia pois oleva Romelu Lukaku on tehnyt neljä osumaa. Seuraavaksi parhaat maalintekijät ovat Eden Hazard sekä toppari John Stones kahdella maalilla.

Belgialle on todella iso menetys, ettei Lukaku pysty pelaamaan, sillä hän toi joukkueen hyökkäykseen muutakin kuin maaleja. Häneltä on vaikea saada fysiikkansa takia palloa pois ja tämä luo taas uusia mahdollisuuksia muille Belgian hyökkääjille. Myös Hazardin ja Dries Mertensin kunto on vielä auki, että pystyvätkö he pelaamaan. Belgia todennäköisesti säästelee näitä avainpelaajiaan mikäli he eivät ole täysin kunnossa. Kierrätystä saatetaan nähdä myös Englannilta, sillä he ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa.

Yksi iso miinus tässä ottelussa saattaa olla taktikointi, sillä kun ottelu alkaa, on H-lohkon sijoitukset tiedossa. Mikäli Kolumbia voittaa ottelunsa ja Japani ei, ovat he lohkoykkösiä. Tämä saattaa vaikuttaa peliin negatiivisella tavalla jos molemmat taktikoivat. Toivotaan kuitenkin ottelun laadun kannalta, ettei kumpikaan halua välttää tiettyä joukkuetta.

Ottelussa nähdään varmasti maaleja kierrätyksestä huolimatta, joten uskomme, että Coolbetin kerroin 2.20 yli 2,5 maalille on erittäin pelattava.

Jalkapallo | U247 ennakko: Englanti - Belgia - Illan huippuottelussa kohtaa Englanti ja Belgia. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet jatkopaikan, mutta illan ottelussa on panoksena lohkovoitto.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomari vakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.