U247 ennakko: Meksiko – Ruotsi

Jalkapallon MM-kisat 2018 F-lohko

Venäjän MM-kisojen F-lohko paketoidaan tänään, kun Meksiko kohtaa Ruotsin ja Saksa puolestaan Etelä-Korean. Kaksi ensimmäistä otteluaan hävinnyt Etelä-Korea on jo menettänyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan, mutta muuten kaikki on vielä auki.

Lohkokärkenä majailevalla Meksikolla on peli pyörinyt erinomaisesti. Avauskierroksella se kaatoi Saksan ja toisessa ottelussa sen jalkoihin jäi Etelä-Korea. Nyt Meksikolle riittääkin piste varmistamaan jatkopaikan. Mikäli Meksiko nappaa täyden pistepotin, tarkoittaa se myös lohkovoittoa.

Ruotsi on sen sijaan pakkovoiton edessä, vaikka pistekin voi teoriassa riittää jatkopaikkaan. Mikäli Saksa konttaisi Etelä-Koreaa vastaan ja häviäisi, pääsisi Ruotsi tasapelilläkin jatkoon.

Tehtävä ei ole missään nimessä helppo, sillä Meksiko on noussut yhdeksi kisojen kuumimmista joukkueista. Samalla myös Saksan tappio olisi erittäin epätodennäköinen.

Kumpikin joukkue pääsee täysin terveenä alkuillan kamppailuun. Kummallakaan ei myöskään ole pelikiellosta kärsiviä pelaajia. Meksikon materiaali on Ruotsia parempi ja siltä voidaankin odottaa kisojen kolmatta voittoa putkeen.

Coolbetin päivän pelinä onkin tämä mielenkiintoinen kohtaaminen. Meksikon voitolle on tarjolla maukas 2.36 kerroin, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Tästä voit katsoa myös minkälaista superkerrointa on tarjolla E-lohkon kamppailussa Serbia-Brasilia.

Huomio myös Coolbetin tämän päivän erikoisveto.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.