U247 ennakko: Ranska – Kroatia

Ranska voitti oman alkulohkonsa, mutta ei vakuuttanut pelillään. Ensimmäinen todellinen testi tässä turnauksessa sille tuli neljännesvälierissä, kun vastaan asettui Argentiina. Ranska voitti Argentiinan 4-3 ja eteni puolivälieriin. Puolivälierissä Ranska sai vastaansa Uruguayn, joka oli neljännesvälierissä tiputtanut Portugalin, mutta Uruguaysta ei ollut kuitenkaan vastustajaksi Ranskalle, joka voitti ottelun 2-0. Välierissä Ranska kohtasi Belgian, jonka se voitti 1-0 toppari Samuel Umtitin maalilla. Belgian pelaajat kritisoivat Ranskan tyyliä pelata jalkapalloa, sillä se oli hyvin puolustusvoittoista:

  • ”Ranska teki maalin kulmapotkusta ja sen jälkeen puolusti vain koko ottelun. Olisin mielummin hävinnyt Brasilialle puolivälierissä, sillä he halusivat pelata jalkapalloa. Ranska pelasi anti-jalkapalloa.”, Belgian maalivahti Thibault Courtois sanoi Sporzalle.

Kroatia eteni voittajana alkulohkostaan jatkoon, vaikka lohkossa oli ennakkoon mestarisuosikiksi povattu Argentiina. Kroatian pelaajien fyysiset ominaisuudet ovat olleet koetuksella, sillä se on kaikissa kolmessa jatkopelissään joutunut jatkoajalle. Neljännesvälierässä Kroatia voitti Tanskan rangaistuspotkukilpailussa, puolivälierässä Venäjän rangaistuspotkukilpailussa ja välierässä Englannin jatkoajalla.

Ranskan parhaita maalintekijöitä ovat Antoine Griezmann ja Kylian Mbappe, jotka ovat molemmat tehneet kolme maalia tässä turnauksessa. Kroatialla maalintekovastuu on jakautunut useammalle pelaajalle, sillä Mario Mandzukic, Luka Modric ja Ivan Perisic ovat tehneet tässä turnauksessa kaksi maalia.

Kummankaan joukkueen ei odoteta tekevän muutoksia avauskokoonpanoihinsa. Ranskalta ainoat mahdolliset poissaolijat ovat Djibril Sidibe ja Blaise Matuidi. Matuidi joutui jättämään Belgia-ottelun kesken, kun hän törmäsi Eden Hazardin kanssa. Kroatian Ivan Strinic ja Mario Mandzukic jouduttiin ottamaan Englanti-ottelussa vaihtoon loukkaantumisen vuoksi, mutta ilmeisesti he kaikki ovat pelikunnossa finaalissa.

Sunnuntai-iltana nähdään yllättääkö kisojen musta hevonen yhden suursuosikeista, eli onko Kroatialla saumaa viedä pokaali kotiin. Ottelussa nähdään kahden vahvan hyökkäyksen taistelua ja on mielenkiintoista nähdä pystyytkö puolustusvoittoinen Ranska pitämään kroatit vaarattomalla alueilla, sekä pakottaa heidät tekemään huonoja ratkaisuja hyökkäyskolmanneksella.

Ranska lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta pienellä Coolbetin boosterilla on mahdolisuus saada Ranskan maailmanmestaruudelle kertoimeksi 5.00.

Coolbetin tarjous – näin hyödynnät sen:

  1. Rekisteröidy Coolbetille asiakkaaksi – sinulla siis ei saa olla aiemmin luotua ja/tai toista tiliä.
  2. Panosta maksimissaan 10 euroa Ranskan maailmanmestaruuden puolesta (kohde: ”Voittaa mestaruuden”).
  3. Jos Ranska voittaa mestaruuden, voitat 50 euroa.
  4. Voitetulla summalla ei ole kierrätysvaatimusta, vaan rahat saa nostaa tai käyttää esim. kasinolla tai pokerissakin.
  5. Tarjousveto tulee tehdä oikeaa rahaa käyttäen (ei bonusrahalla). Tämän tarjouksen jälkeen voit käyttää myös Coolbetin mahtavan ensitalletusbonuksen.
  6. Lue tarkemmat ohjeet kampanjaan TÄÄLTÄ

Coolbetin ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomarivakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Jalkapallo | U247 ennakko: Ranska - Kroatia - Ranska voitti oman alkulohkonsa, mutta ei vakuuttanut pelillään. Ensimmäinen todellinen testi tässä turnauksessa sille tuli neljännesvälierissä, kun vastaan asettui Argentiina. Ranska voitti Argentiinan 4-3 ja eteni puolivälieriin. Puolivälierissä Ranska sai vastaansa Uruguayn, joka oli neljännesvälierissä tiputtanut Portugalin, mutta Uruguaysta ei ollut kuitenkaan vastustajaksi Ranskalle, joka voitti ottelun 2-0. Välierissä Ranska kohtasi Belgian, jonka se voitti 1-0 toppari Samuel Umtitin maalilla. Belgian pelaajat kritisoivat Ranskan tyyliä pelata jalkapalloa, sillä se oli hyvin puolustusvoittoista:

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.