U247 ennakko: Tunisia – Englanti

Jalkapallo | U247 ennakko: Tunisia - Englanti - Venäjän MM-kisojen G-lohko potkaistaan tänään käyntiin kahdella ottelulla, kun 18.00 alkavassa ottelussa lohkon suurin ennakkosuosikki Belgia kohtaa lohkojumboksi povatun Panaman ja 21.00 alkavassa ottelussa Englanti kohtaa Tunisian. Belgia tulee marssimaan tästä lohkosta jatkoon voittajana, mutta lohkon toinen sija ratkaistaan Englannin ja Tunisian välillä.

Venäjän MM-kisojen G-lohko potkaistaan tänään käyntiin kahdella ottelulla, kun 18.00 alkavassa ottelussa lohkon suurin ennakkosuosikki Belgia kohtaa lohkojumboksi povatun Panaman ja 21.00 alkavassa ottelussa Englanti kohtaa Tunisian. Belgia tulee marssimaan tästä lohkosta jatkoon voittajana, mutta lohkon toinen sija ratkaistaan Englannin ja Tunisian välillä.

Tunisia lähtee tähän otteluun altavastaajana, mutta mistään huonosta joukkueesta ei ole kyse. Tunisia oli ennen kisoja julkaistussa FIFA-rankingissa sijalla 14, mutta tippui harjoitusotteluiden vuoksi sijalle 21. Harjoitusotteluissa ennen kisoja Tunisia onnistui pelaamaan Turkkia ja Portugalia vastaan tasapelin sekä hävisi viimeisten minuuttien maalilla Espanjalle lukemin 1-0.

Englannin viisi edellistä harjoitusottelua ovat olleet tulosten puolesta hyviä, sillä saldona on tasapelit Brasiliaa ja Italiaa vastaan sekä voitot Costa Ricasta, Nigeriasta ja Hollannista. Englannin suurin kysymysmerkki sijoittuu maalitolppien väliin, sillä 75 maaottelua pelannut Joe Hart jätettiin ulos MM-kisoista. Kisoissa Englannin torjuntavastuun kantavat Nick PopeJordan Pickford ja Jack Butland ovat pelanneet yhteensä vain yhteensä 12 maaottelua.

Vaikka Englannilla on Raheem Sterlingin ja Harry Kanen kaltaisia hyökkääjiä riveissään, mitään maalijuhlaa ei ole odotettavissa. Englanti on vain kerran onnistunut tekemään yli kaksi maalia viimeisen 15 ottelun aikana ja sekin oli Maltaa vastaan, joka on FIFA-rankingissa sijalla 184.

Englanti lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja sen voitto saa Coolbetiltä kertoimen 1,49. Illan ottelusta odotetaan vähämaalista ja Coolbet tarjoaakin kertoimen 2,07 sille, että Englanti tekee yhden maalin tai vähemmän.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Katso myös muut ajankohtaiset kampanjat ja miten voit voittaa pelirahaa tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.