U247 otteluennakko: Aston Villa – Fulham

Jalkapallo | U247 otteluennakko: Aston Villa - Fulham - Tänään pelataan Mestarien liigan finaalin lisäksi myös toinen erittäin merkittävä jalkapallo-ottelu, nimittäin Englannin mestaruussarjan playoff-finaalissa Lontoon Wembleyllä kohtaavat Aston Villa ja Fulham.

Tänään pelataan Mestarien liigan finaalin lisäksi myös toinen erittäin merkittävä jalkapallo-ottelu, nimittäin Englannin mestaruussarjan playoff-finaalissa Lontoon Wembleyllä kohtaavat Aston Villa ja Fulham.

Ottelun voittaja nousee Valioliigaan, ja häviäjä joutuu jatkamaan ensi kaudella jälleen Championshipissä. Mestaruussarjan voitti tällä kaudella Wolverhampton Wanderers, jonka lisäksi myös Cardiff City nousi suoraan ensi kaudeksi Valioliigaan.

Fulham tuli tällä kaudella sarjassa kolmanneksi 88 pisteellään. Mökkiläiset ovat viimeksi pelanneet Valioliigassa kaudella 2013-14, joten fanit ovat jo tovin joutuneet odotella paluuta parrasvaloihin.

Fulham voitti playoff-otteluissaan Derbyn yhteismaalein 2-1. Derby voitti ensimmäinen osan 1-0, mutta Fulham hoiti homman kotiin 2-0 voitollaan Craven Cottagella, joka toi paikan finaaliin.

Neljänneksi mestaruussarjassa 83 pisteellä tullut Aston Villa pääsi finaaliin voittamalla Middlesbroughin yhteismaalein 1-0. Villa voitti ensimmäisen osan vieraissa, kun taas paluuottelu Villa Parkilla oli maaliton.

Villa putosi Valioliigasta kauden 2015-16 päätteeksi, kun se saalisti 38 ottelun aikana vain surkeat 17 pistettä. Nyt Steve Bruce yrittää johdattaa legendaarisen englantilaisseuran takaisin pääsarjaan.

Fulham pääsee Wembleyn koitokseen ilman merkittäviä poissaolijoita. Päävalmentaja Slavisa Jokanovićin hiukset eivät siis harmaannu enempää ainakaan loukkaantumisten vuoksi.

Villalta puolestaan puuttuu alakerran vahva Axel Tuanzebe sekä Walesin maajoukkuemies Neil Taylor. Kaksikon lisäksi Egyptin maajoukkuemiehen Ahmed Elmohamadyn pelikunto on vielä arvoitus.

Ottelun panokset ovat aivan valtavat, joten on mielenkiintoista nähdä kumpi joukkue pystyy säilyttämään malttinsa loppuun saakka. Villalta löytyy enemmän kokemusta isoista otteluista, kun alakertaa johtaa Mestarien liigan voittaja John Terry.

Fulhamilta voidaan nostaa esiin sensaatiopelaaja Ryan Sessegnon, joka on vasta 18-vuotiaana Fulhamin paras maalintekijä, vaikka hän ei ole edes hyökkääjä! Sessegnonin kanssa Villan alakerralla tulee olemaan tulipalokiire.

Coolbet pitää Fulhamia jopa selkeänä suosikkina, sillä Mökkiläisten kerroin on 2.43, kun taas Villan voitolle tarjotaan huikeaa 3.38 kerrointa.

Me uskomme siihen, että molemmat joukkueet tulevat ottelussa tekemään maalin ja ratkaisu nähdään ottelun loppupuolella. Lähdemme rohkeasti kokeilemaan puoliaika/lopputulos-vetoa, jossa ensimmäinen jakso päättyy tasan ja toisella jaksolla Villa vie voiton. Tälle X/2 pelille kerroin Coolbetilla on 7.75.

Muista myös myöhemmin illalla pelattava Mestarien liigan finaali, johon Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.