U247 otteluennakko: HIFK – EIF

Jalkapallo | U247 otteluennakko: HIFK - EIF - Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu pelataan Helsingissä, jossa sarjakärki HIFK ja sarjakakkosena etenevä EIF kohtaavat Töölön jalkapallostadionilla kello 17.00 alkavassa ottelussa. Elisa Viihde Sport näyttää ottelun suorana lähetyksenä.
Kuva: Jere Nevalainen

Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu pelataan Helsingissä, jossa sarjakärki HIFK ja sarjakakkosena etenevä EIF kohtaavat Töölön jalkapallostadionilla kello 17.00 alkavassa ottelussa. Elisa Viihde Sport näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

HIFK ja EIF kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran toukokuun lopussa ja tuolloin Tammisaaressa pisteet jaettiin maalein 0-0. Ottelu oli kahden tiiviisti puolustavan joukkueen kohtaaminen eikä kummallekaan ryhmälle siunaantunut huippupaikkoja.

HIFK on hallinnut Ykköstä heti ensimmäisistä kierroksista lähtien ja se johtaa tällä hetkellä Ykköstä kahden pisteen turvin ennen tämän päivän vastustajaansa. EIF on pelannut yhden ottelun HIFK:ta enemmän ja sillä on tänään mahdollisuus nousta voitolla Ykkösen kärkeen.

Ykkönen on tällä kaudella erittäin tasainen, sillä TOP5-joukkueet ovat vain kuuden pisteen sisällä toisistaan.

Haaste tulee olemaan kova, sillä HIFK on KPV:n ohella ainoa Ykkösen joukkue, joka ei vielä tällä kaudella ole hävinnyt ainuttakaan kotiottelua. HIFK:n kuuden pelatun kotiottelun saldo on viisi voittoa ja yksi tasapeli. Kotiotteluiden maalisuhde on vakuuttava 12-2 ja HIFK on voittanut kolmessa edellisessä kotiottelussaan AC Oulun (3-0), FC Hakan (2-0) ja KPV:n (2-0).

Vakuuttava on myös EIF:n vierasotteluiden saldo, sillä EIF ei ole kokenut vielä ainuttakaan tappiota tämän kauden vierasotteluissa. Samaan ei ole pystynyt yksikään muu seura. EIF on saalistanut kuudesta vierasottelusta kaksi voittoa ja neljä tasapeliä. Vierasvoitot ovat tulleet Klubi 04:sta (0-1) ja AC Kajaanista (0-2).

Isoin mielenkiinto leijailee tänään HIFK:n puolustuslinjan ympärillä, sillä vakiotoppareista Pauli Kuusijärvi ja Tuukka Andberg ovat pelikiellossa. HIFK on pelannut käytännössä koko kauden kolmen topparin linjalla, joten ketkä nousevat avaukseen? Jani Bäckman on pelikuntoisena varma valinta toppariksi, mutta hän on kärsinyt sitkeästä alaraajavammasta. Sairastuvan puolella pitkään ollut Tommi Vesala olisi kaivattu mies tänään HIFK:n puolustukseen. Ainoa varma aloittaja topparilinjassa on Jarkko Lahdenmäki.

EIF tiedotti aikaisemmin tällä viikolla Boubacar Kindan siirtymisestä Kakkosessa pelaavan BK-46:n joukkueeseen loppukaudeksi.

HIFK on puolustuslinjan poissaoloista huolimatta selkeä ennakkosuosikki. Vastakkain on kaksi vähiten maaleja päästänyttä joukkuetta. Kun vielä joukkueiden avauskohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, voidaan tämän illan kamppailusta odottaa erittäin vähämaalista.

Coolbet tarjoaa HIFK:n suoralle voitolle kertoimen 1,57 ja EIF saa vierasvoitosta kertoimen 6,20. Se on vähintäänkin pelikelpoinen. Tasapeli on todennäköisin lopputulos ja Coolbet antaa sille kertoimen 3,80. Hyvä pelikohde on myös ”alle 2,5 maalia” kertoimella 1,68.

HIFK – EIF tänään kello 17.00 Töölön jalkapallostadionilla. Elisa Viihde Sport näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Coolbetin ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Jalkapallo | U247 otteluennakko: HIFK - EIF - Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu pelataan Helsingissä, jossa sarjakärki HIFK ja sarjakakkosena etenevä EIF kohtaavat Töölön jalkapallostadionilla kello 17.00 alkavassa ottelussa. Elisa Viihde Sport näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

 

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.