U247 otteluennakko: Lazio – Napoli

Jalkapallo | U247 otteluennakko: Lazio - Napoli - Italian Serie A käynnistyy tänään kahdella ottelulla, kun Lazio isännöi Napoli, ja hallitseva mestari Juventus vierailee Chievon Stadio Marc'Antonio Bentegodilla. Viime kaudella Mestarien liigan paikkojen ulkopuolelle lähtenyt Lazio lähtee Napoli-otteluun hienoisena suosikkina.

Italian Serie A käynnistyy tänään kahdella ottelulla, kun Lazio isännöi Napoli, ja hallitseva mestari Juventus vierailee Chievon Stadio Marc’Antonio Bentegodilla. Viime kaudella Mestarien liigan paikkojen ulkopuolelle lähtenyt Lazio lähtee Napoli-otteluun hienoisena suosikkina.

Lazio-luotsi Simone Inzaghi on saanut rakentaa projektiaan vuodesta 2016 saakka ja käynnistyvä kausi on entisen Biancocelesti-hyökkääjän kolmas seuran peräsimessä. Vaikka Inzaghi onkin menettänyt brasilialaisen Felipe Andersonin West Hamiin sekä toppari Stefan de Vrijn Interiin, ei illan kotijoukkue ole muuten kokenut massiivisia menetyksiä kesän siirtomarkkinoilla.

Ykköstähti Sergej Milinković-Savić näyttää pysyvän seurassa ainakin syyskauden ajan, joten Inzaghi saa hengähtää ainakin toviksi jatkuvien siirtohuhujen kohteena olevan serbialaisen kanssa.

Napolilta puolestaan vaihtui päävalmentaja, kun viime vuonna maalijuhlia viettäneen Napolin innovatiivinen luotsi Maurizio Sarri lähti Chelseaan. Kokenut käskyttäjä otti mukanaan keskikentän tasapainottajana toimivan Jorginhon, jonka lähtö jättää ison loven Napolin keskikentälle. Pepe Reina lähti AC Milaniin, mutta muita nimimiehiä Napoli ei menettänyt. Tulijapuolella isoin satsaus on 30 miljoonalla eurolla LaLigan Betisistä tullut Fabián Ruiz.

Sarrin tilalle Napolin peräsimeen saapui kaiken nähnyt ja voittanut Carlo Ancelotti. Napolille voi jälleen povata hyvää kautta, mutta mestaruuteen sen rahkeet tuskin taaskaan riittävät. Tänään se lähtee Lazion vieraaksi ottelussa, jossa tasapelikin olisi hyvä startti kauteen.

Uskomme ottelun olevan tasainen kohtaaminen. Niukka kotivoitto tai tasapeli ovat todennäköisimmät lopputulokset. Coolbet tarjoaa otteluun Laziolle maukasta 2.95 kotikerrointa.

Tsekkaa Coolbetin maukkaat tarjoukset tästä. Ja sivulla voit myös veikata Serie A:n maalikunkkua, jossa ykkössuosikki on Juventuksen Cristiano Ronaldo.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.