U247 otteluennakko: Ranska – Belgia

Jalkapallon MM-kisat 2018 Venäjä

Pienen hengähdystauon jälkeen palataan Venäjän MM-kisoissa taas tositoimiin, kun ensimmäisenä välieräotteluna nähdään Ranskan ja Belgian välinen kohtaaminen. Tämän jälkeen urakka jatkuu keskiviikkona, kun Kroatia haastaa toisessa välieräparissa Englannin.

Ranska on raivannut tiensä välieriin voittamalla kaksi Etelä-Amerikan huippujoukkuetta. Ensin Gallian kukkojen jalkoihin vauhdikkaassa ottelussa jäi Argentiina. Leo Messin johdattaman Argentiinan jälkeen kaatui EM-mestari Portugalin pudottanut Uruguay.

Nyt Ranskalla on erinomainen mahdollisuus selvittää tiensä aina MM-finaaliin asti kun sen vastaan välierässä asettuu Belgia. Illan vastustaja on pelannut kisoissa erinomaisesti, joten työsarka ei missään nimessä ole helppo.

Belgia on ollut yksi MM-kisojen parhaista joukkueista. Se on kompuroinut oikeastaan vain yhdessä ottelussa. Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Japani oli jo varman näköisessä johdossa, mutta Belgia sai kasattua itsensä ja raivasi tiensä jatkoon. Tämän jälkeen Brasilia sai kyytiä kliinisellä suorituksella.

Nyt nämä kaksi kenties kisojen kovinta joukkuetta kohtaavat ottelussa, joka on todellinen herkkupala kaikille futiksen ystäville. Molemmilla nipuilla kokoonpanot pursuavat erinomaisia pelaajia – nämä maat ovat pelaajamateriaaliltaan kisojen kovimmat.

Uskomme että espanjalainen Roberto Martínez johdattaa Belgian kultaisen sukupolven MM-finaaliin asti. Ranska on ottelun ennakkosuosikki, mutta se sopii erinomaisesti vastaiskuissa maagisen hyvälle Belgialle. Ainoana miinuksena on elintärkeän Thomas Meunierin poissaolo pelikiellon vuoksi.

Coolbet tarjoaa ”päivän peli”-kohteeseen Belgian voitolle herkullista 3.07 kerrointa.

Jalkapallo | U247 otteluennakko: Ranska - Belgia - Pienen hengähdystauon jälkeen palataan Venäjän MM-kisoissa taas tositoimiin, kun ensimmäisenä välieräotteluna nähdään Ranskan ja Belgian välinen kohtaaminen. Tämän jälkeen urakka jatkuu keskiviikkona, kun Kroatia haastaa toisessa välieräparissa Englannin.

Coolbetin ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomarivakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.