U247 otteluennakko: Ruotsi – Englanti

Tänään ratkeaa toinen välieräpari, kun Englanti kohtaa Ruotsin 17.00 alkavassa ottelussa ja Venäjä kohtaa Kroatian 21.00 alkavassa ottelussa. Otteluiden voittajat kohtaavat keskiviikkona pelattavassa välierässä.

Ruotsi selvitti tiensä jatkoon lohkovoittajana samasta lohkosta Meksikon, Saksan ja Etelä-Korean kanssa. Neljännesvälierässä ruotsalaiset voittivat Sveitsin 1-0.

Englanti oli omassa lohkossaan toisena Belgian jälkeen. Muut lohkon maat olivat Tunisia ja Panama. Toiseksi sijoittumisella Englanti sai ”helpomman” tien finaaliin, joten toista sijaa lohkossa ei pidetty niin valtavana takaiskuna englantilaisille. Neljännesvälierässä Englanti voitti rangaistuspotkukilpailussa Kolumbian ja eteni puolivälieriin.

Ruotsi tulee tekemään avauskokoonpanoonsa ainakin kaksi muutosta, sillä pelikiellon vuoksi Sveitsi-ottelusta sivussa ollut Sebastian Larsson tulee mitä todennäköisemmin palaamaan kokoonpanoon Gustav Svenssonin tilalle. Mikael Lustigin korttitili täyttyi neljännesvälierässä ja hän on pelikiellossa. Hänen tilalleen on ehdolla Emil Krafth. Mahdollisia poissaolijoita ovat myös Albin Ekdal ja Jimmy Durmaz.

Englannin pelaajatilanne saattaa olla hieman huolestuttavampi kuin Ruotsilla, sillä Englannilla on neljä pelaajaa, jotka ovat kärsineet vammoista ja heidän pelaamisensa on epävarmaa. Avauskokoonpanon pelaajista Kyle Walker, Ashley Young ja Dele Alli ovat saaneet kolhuja ja heidän pelaamisensa varmistuu vasta myöhemmin. Myös Jamie Vardy on loukkaantunut ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Englanti lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja sen voitto saa Coolbetiltä kertoimen 2,03. Englannin Harry Kane on viimeistellyt näissä kisoissa jo kuusi maalia ja mikäli hän onnistuu tekemään toisella puoliajalla maalin, Coolbet antaa sille kertoimeksi 3.20. Kanen urakka ei tule olemaan tänään helppo, sillä Ruotsi on päästänyt näissä kisoissa vain kaksi maalia, jotka molemmat syntyivät tappiossa Saksaa vastaan. Englanti taas on jokaisessa ottelussa päästänyt yhden maalin. Ennusmerkit eivät povaa tästä ottelusta suurta maalijuhlaa, mutta mikäli molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, antaa Coolbet sille kertoimeksi 2,41.

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomarivakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Jalkapallon MM-kisat | U247 otteluennakko: Ruotsi - Englanti - Tänään ratkeaa toinen välieräpari, kun Englanti kohtaa Ruotsin 17.00 alkavassa ottelussa ja Venäjä kohtaa Kroatian 21.00 alkavassa ottelussa. Otteluiden voittajat kohtaavat keskiviikkona pelattavassa välierässä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.