UEFA armahti Ronaldon – paluu Old Traffordille toteutuu!

Jalkapallo | UEFA armahti Ronaldon - paluu Old Traffordille toteutuu! - Cristiano Ronaldo sai viime viikolla suoran punaisen kortin Mestarien liigan ensimmäisessä lohko-ottelussa Valenciaa vastaan, kun Ronaldon tulkittiin napanneen Valencian kolumbialaistoppari Jeison Murilloa tukasta kiinni.

Cristiano Ronaldo sai viime viikolla suoran punaisen kortin Mestarien liigan ensimmäisessä lohko-ottelussa Valenciaa vastaan, kun Ronaldon tulkittiin napanneen Valencian kolumbialaistoppari Jeison Murilloa tukasta kiinni.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA käsitteli torstaina pidetyssä kokouksessa Ronaldon pelikiellon pituutta ja tuloksena oli yhden ottelun pelikielto. Samassa kokouksessa UEFA päätti, että se aikoo tuoda VAR-videotuomariston ensi kaudella myös Mestarien liigaan.

Ronaldo on sivussa siis ainoastaan Juventuksen seuraavasta lohko-ottelusta, jossa se kohtaa Torinossa sveitsiläisen Young Boysin.

Juventus kohtaa 23. lokakuuta Old Traffordilla pelattavassa  Manchester Unitedin, joten Ronaldolla on edessä tunteikas kotiinpaluu. Portugalilaistähti edusti Unitedia vuosina 2003-2009 ja voitti seuran riveissä kolmen Valioliiga-mestaruuden ohella kerran Mestarien liigan kaduella 2007-2008.

Katso videolta tilanne, josta Ronaldo sai suoran punaisen kortin Valenciaa vastaan.

https://www.youtube.com/watch?v=aBNlkOSD1Ck

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.