UEFA vahvisti: naisten EM-kisat siirtyvät vuoteen 2022

Jalkapallo | UEFA vahvisti: naisten EM-kisat siirtyvät vuoteen 2022 - Euroopan jalkapalloliitto Uefa vahvisti torstaina, että naisten jalkapallon EM-kisat siirtyvät vuodella eteenpäin. Kisat pelataan Englannissa 6–31.7.2022.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa vahvisti torstaina, että naisten jalkapallon EM-kisat siirtyvät vuodella eteenpäin. Kisat pelataan Englannissa 6–31.7.2022.

Naisten EM-turnaus piti pelata Englannissa 7.7.–1.8.2021. Aikaisemmin Uefa tiedotti miesten EM-kisojen siirtyvän pelattavaksi 11.6.–11.7.2021. Naisten ja miesten kisat olisivat menneet siis osittain päällekkäin.

Lisäksi aikatauluongelmia olisi tullut Tokion olympialaisten siirtymisestä kesään 2021, sillä Euroopasta Britannia, Hollanti ja Ruotsi ovat selvittäneet tiensä naisten olympiajalkapalloturnaukseen.

– Siirtämällä naisten kisoja vuodella eteenpäin varmistamme, että naisten kisat ovat kesän ainoa jalkapallon suurtapahtuma ja että ne saavat ansaitsemansa huomion, Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin sanoi.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue johtaa EM-karsintalohkoaan. Karsintojen olisi tarkoitus jatkua syksyllä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä