UEFA vahvisti: naisten EM-kisat siirtyvät vuoteen 2022

Jalkapallo | UEFA vahvisti: naisten EM-kisat siirtyvät vuoteen 2022 - Euroopan jalkapalloliitto Uefa vahvisti torstaina, että naisten jalkapallon EM-kisat siirtyvät vuodella eteenpäin. Kisat pelataan Englannissa 6–31.7.2022.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa vahvisti torstaina, että naisten jalkapallon EM-kisat siirtyvät vuodella eteenpäin. Kisat pelataan Englannissa 6–31.7.2022.

Naisten EM-turnaus piti pelata Englannissa 7.7.–1.8.2021. Aikaisemmin Uefa tiedotti miesten EM-kisojen siirtyvän pelattavaksi 11.6.–11.7.2021. Naisten ja miesten kisat olisivat menneet siis osittain päällekkäin.

Lisäksi aikatauluongelmia olisi tullut Tokion olympialaisten siirtymisestä kesään 2021, sillä Euroopasta Britannia, Hollanti ja Ruotsi ovat selvittäneet tiensä naisten olympiajalkapalloturnaukseen.

– Siirtämällä naisten kisoja vuodella eteenpäin varmistamme, että naisten kisat ovat kesän ainoa jalkapallon suurtapahtuma ja että ne saavat ansaitsemansa huomion, Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin sanoi.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue johtaa EM-karsintalohkoaan. Karsintojen olisi tarkoitus jatkua syksyllä.

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä