UFC: Conor McGregorin voittanut Khabib Nurmagomedov voi menettää mestaruutensa

Tänään aamulla Suomen aikaan käydyssä UFC 229 tapahtumassa nähtiin todella erikoisia käänteitä, jonka takia Conor McGregorin voittanut hallitseva mestari Khabib Nurmagomedov saattaa menettää mestaruutensa.

Tuomarin keskeytyksellä ottelun voittanut Nurmagomedov ei jäänyt juhlimaan voittoaan, vaan ryntäsi katsomoon tappelemaan McGregorin taustajoukkoihin kuuluneen henkilön kanssa. Tästä hetken kuluttua Nurmagomedovin taustajoukkoihin kuulunut henkilö hyökkäsi McGregorin kimppuun kehässä lyöden tätä muunmuassa niskaan.

Nurmagomedov ei saanut mestaruusvyötään kehässä, sillä se koettiin olevan liian suuri riski UFC:n toimitusjohtajan Dana Whiten mukaan. White myös sanoi lehdistölle, että venäläisottelija saattaa menettää mestaruutensa ottelun jälkeen tapahtuneen selkkauksen johdosta.

Katso ottelun jälkeiset tapahtumat videoilta.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.