Ukko-Pekka Luukkoselle NHL-tulokassopimus

NHL | Ukko-Pekka Luukkoselle NHL-tulokassopimus - NHL-seura Buffalo Sabres ja 19-vuotias suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen ovat solmineet kolmivuotisen tulokassopimuksen. Sabres varasi Luukkosen kesän 2017 varaustilaisuudessa toisella kierroksella 54. varausvuorolla.

NHL-seura Buffalo Sabres ja 19-vuotias suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen ovat solmineet kolmivuotisen tulokassopimuksen. Sabres varasi Luukkosen kesän 2017 varaustilaisuudessa toisella kierroksella 54. varausvuorolla.

Espoossa syntynyt Luukkonen on Hyvinjkään Jää-Ahmojen kasvatti, joka on pelannut viimeisimmät juniorivuotensa HPK:ssa. Luukkonen debytoi Liigassa viime kaudella, kun hän pelasi yhden ottelun runkosarjassa. Pääosan kaudesta hän torjui Mestis-joukkue LeKin maalilla.

Luukkonen torjui Suomen maalilla viidessä ottelussa 26.12.2017 – 5.1.2018 Buffalossa pelatuissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

– Tottakai on hienoa tehdä NHL-sopimus, yksi tavoite urallani täyttyy tätä kautta. Iso kiitos HPK:n valmennukselle ja kaikille valmentajilleni, jotka ovat tehneet hyvää työtä kanssani. Työ tietenkin jatkuu edelleen, Luukkonen sanoo HPK:n verkkosivuilla.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.