Muistatko nämä John Weckströmin käsittämättömän upeat maalit?

Muistatko nämä John Weckströmin käsittämättömän upeat maalit? - Veikkausliigassa FinnPassa, Hongassa, Allianssissa, Atlantiksessa, Jarossa ja Hakassa pelannut John Weckström tunnettiin nimellä ”Taikuri”. Weckströmin pelaamista ja näitä maaleja katsellessa ymmärtää, mistä taitavan keskikenttäpelaajan lempinimi on saanut alkunsa.

Veikkausliigassa FinnPassa, Hongassa, Allianssissa, Atlantiksessa, Jarossa ja Hakassa pelannut John Weckström tunnettiin nimellä ”Taikuri”. Weckströmin pelaamista ja näitä maaleja katsellessa ymmärtää, mistä taitavan keskikenttäpelaajan lempinimi on saanut alkunsa. Tässä on Weckströmin uran kolme hienointa maalia.

Lucas Lessio HIFK:hon – kaksi testipelaajaa try-outille

Lucas Lessio HIFK:hon - kaksi testipelaajaa try-outille - Viime kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. HIFK tiedottaa 25-vuotiaan kanadalaishyökkääjän sopimuksesta verkkosivuillaan.

Viime kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. HIFK tiedottaa 25-vuotiaan kanadalaishyökkääjän sopimuksesta verkkosivuillaan. Lessio edusti viime kaudella Dinamo Riikaa ja Kunlun Red Starsia. AHL:ssä kovia tehopisteitä iskenyt hyökkääjä on pelannut urallaan myös 41 NHL-ottelua Arizona Coyotesin ja Montreal Canadiensin paidassa. – Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen…

Helmareiden tähtipelaaja Nora Heroum siirtyy AC Milaniin

Helmareiden tähtipelaaja Nora Heroum siirtyy AC Milaniin - Naisten A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Nora Heroum siirtyy italialaisen AC Milanin riveihin. Hän ilmoitti siirrostaan omalla twitter-tilillään.

Naisten A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Nora Heroum siirtyy italialaisen AC Milanin riveihin. Hän ilmoitti siirrostaan omalla twitter-tilillään. 23-vuotias Heroum on pelannut 58 A-maaottelua. Kotimaisessa sarjassa hän on pelannut HJK:n, Hongan ja Åland Unitedin riveissä. Ulkomailla hän on edustanut tanskalaista Fortuna Hjørringia ja italialaista Bresciaa. Brescian viime kausi sarjassa sujui pelillisesti hyvin, sillä joukkue sijoittui toiseksi Sanni Franssin…

U247 ennakko: Argentiina – Islanti

Jalkapallon MM-kisat 2018 Venäjä

Argentiina lähtee tämän päivän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina buukkereiden mukaan ja sitä se kyllä on. Materiaaliltaan eteläamerikkalaiset ovat huomattavasti Islantia edellä. Argentiinalta ja varsinkin Barcelona-tähti Lionel Messiltä odotetaan näissä kisoissa paljon. Argentiina onkin D-lohkon selkeä voittajasuosikki. Coolbetin kerroin Argentiinan lohkovoitolle on 1,65. Vaikka Islanti on auttamatta altavastaajan asemassa kello 16.00 alkavassa ottelussa, tulee se silti laittamaan Argentiinan puolustuksen koville. Vaikka…

Aleksander Barkov ei osallistu MM-kisoihin

Aleksander Barkov ei osallistu MM-kisoihin - Yksi tämän kauden parhaimmista suomalaisista NHL-pelaajista jättää MM-kisat väliin.

Yksi tämän kauden parhaimmista suomalaisista NHL-pelaajista jättää MM-kisat väliin. NHL:n tämän kauden toiseksi paras pistemies suomalaispelaajista, Aleksander Barkov, huhujen mukaan ei osallistu Tanskassa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin. Barkov tarvitsee lepoa rankan kauden jälkeen, eikä MM-kisojen väliin jättäminen johdu loukkaantumisesta. Muita kisoista pois jättäytyneitä on muunmuassa Esa Lindell, Jussi Jokinen, Rasmus Ristolainen, Markus Granlund, Antti Raanta, Mikko Koskinen ja Teemu Hartikainen. Jääkiekon MM-kisat pelataan Tanskassa 4. – 20.5.2018.

Helsingin IFK teki tutkintapyynnön Kärpät -ottelussa tapahtuneesta taklauksesta

Helsingin IFK teki tutkintapyynnön Kärpät -ottelussa tapahtuneesta taklauksesta - Maanantain IFK - Kärpät ottelun ensimmäisessä erässä Kärppien pelaajan Jani Hakanpään tekemä sääntörikkomus johtaa IFK:n puolelta jatkotoimenpiteisiin. IFK teki Liigalle tutkintapyynnön tilanteesta, josta tuomittiin Hakanpäälle kahden minuutin jäähy estämisestä ajassa 3:18.

Maanantain IFK – Kärpät ottelun ensimmäisessä erässä Kärppien pelaajan Jani Hakanpään tekemä sääntörikkomus johtaa IFK:n puolelta jatkotoimenpiteisiin. IFK teki Liigalle tutkintapyynnön tilanteesta, josta tuomittiin Hakanpäälle kahden minuutin jäähy estämisestä ajassa 3:18. Ottelun videotallenteesta selviää, että Hakanpää taklasi Juha-Pekka Haatajaa suoraan päähän. Otteluvalvoja Rami Savolainen ei pyynnöstä huolimatta suostunut viemään tilannetta Liigan päävideotuomarin tutkittavaksi. Sovellettava sääntö Sääntökirjan säännön 124 mukaan…

Lauri Markkanen ylitti 1000 pisteen rajan

Lauri Markkanen ylitti 1000 pisteen rajan - Chicago Bullsin Lauri Markkanen onnistui Bullsin neljäntenä pelajaan ylittämään 1000 pisteen, sekä 500 levypallon rajan. Tähän on onnistunut Bullsin pelaajista Markkasta ennen muunmuassa Michael Jordan.

Chicago Bullsin Lauri Markkanen onnistui Bullsin neljäntenä pelajaan ylittämään 1000 pisteen, sekä 500 levypallon rajan. Tähän on onnistunut Bullsin pelaajista Markkasta ennen muunmuassa Michael Jordan. Markkasen kymmenen pistettä ja kuusi levypalloa ei riittäny Bullsin voittoon, sillä Brooklyn Nets oli parempi luvuin 114-105. Katso Bulls – Nets -ottelun kooste, mikä alkaa Markkasen blokilla ja seuraavassa päässä hienolla donkilla. https://www.youtube.com/watch?v=VCA4j0xT4Vo

Video: Vapaaottelija Conor McGregor sekosi täysin – Heitti nokkakärryillä bussia

Video: Vapaaottelija Conor McGregor sekosi täysin - Heitti nokkakärryillä bussia - Vapaaottelija Conor McGregor on tunnettu kuumaverisenä kaverina, mutta tällaista ei kukaan odottanut. McGregorilla oli ollut ilmeisesti riitaa vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin kanssa ja tämä meni kohtaamaan hänet UFC223:n lehdistötilaisuuteen.

Vapaaottelija Conor McGregor on tunnettu kuumaverisenä kaverina, mutta tällaista ei kukaan odottanut. McGregorilla oli ollut ilmeisesti riitaa vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin kanssa ja tämä meni kohtaamaan hänet UFC223:n lehdistötilaisuuteen. Kuvamateriaali alkaa siitä, kun McGregor jahtaa Nurmagomedovia, muita vapaaottelijoita ja heidän taustajoukkojaan kuljettanutta bussia. Saatuaan bussin kiinni, hän heitti sitä nokkakärryillä. Bussin ikkuna meni rikki ja muutama…

Tylsää?

(klikkaa tästä ja lue satunnainen artikkeli)