United havittelee Boatengia alakertaansa

Jalkapallo | United havittelee Boatengia alakertaansa - Manchester United on avannut neuvottelut maailmanmestari Jérôme Boatengin siirtymiseksi Old Traffordille. Entinen Manchester City-toppari on edustanut Bayern Müncheniä vuodesta 2011 saakka, mutta miehen uskotaan olevan ulkona päävalmentaja Niko Kovačin ensi kauden suunnitelmista.

Manchester United on avannut neuvottelut maailmanmestari Jérôme Boatengin siirtymiseksi Old Traffordille. Entinen Manchester City-toppari on edustanut Bayern Müncheniä vuodesta 2011 saakka, mutta miehen uskotaan olevan ulkona päävalmentaja Niko Kovačin ensi kauden suunnitelmista.

Saksan maajoukkuetta yli 70 kertaa edustanut Boateng, 29, on arvioitu noin 50 miljoonan punnan arvoiseksi. Manchester Unitedin luotsi José Mourinho on ollut raivoissaan ManU:n hitaasta toiminnasta siirtomarkkinoilla ja haluaa pikimmiten uusia naamoja kokoonpanoonsa.

Valioliigan siirtoikkuna sulkeutuu jo tulevana torstaina, joten Unitedilla on vain muutama päivä aikaa saada vahvistusta alakertaansa. Sen pyrkimykset Leicesterin Harry Maguiren sekä Barça-toppari Yerry Minan hankkimiseksi ovat olleet tuloksettomia. Nyt Mourinhon uskotaankin olevan kokeneen saksalaistopparin perässä.

Coolbet tarjoaa surkean harjoituskauden pelanneelle Unitedille 1.50 kerrointa Valioliigan kotiavauksessa Leicesteriä vastaan. Toimitus kuitenkin uskoo tasapelin olevan lähellä, jolle kerroin olisi maukas 4.28.

Muista ottaa osaa Fantasy Premiere Leagueen, missä Coolbet jakaa palkintoja. Katso ohjeet tästä linkistä.

Katso myös muut hyvät tarjoukset kauden aloitusten kunniaksi tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.