Upeaa, Maku! Amirkhanille taisteluvoitto UFC:ssä

MMA | Upeaa, Maku! Amirkhanille taisteluvoitto UFC:ssä - Makwan Amirkhani taisteli voiton Jason Knightista!

Makwan Amirkhani taisteli voiton Jason Knightista!

Vapaaottelija Makwan Amirkhani palasi UFC-kehään sunnuntaina, kun hän kohtasi yhdysvaltalaisen Jason Knightin Englannin Liverpoolissa suurorganistaatio UFC:n tapahtumassa. Ottelu päättyi Amirkhanin voittoon hajaäänin.

– Olin yli vuoden poissa, nyt palasin! Ja paluuottelu oli tämän hullun yleisön edessä, kiitos Liverpool, Amirkhani iloitsi kehähaastattelussa.

Knight sai tiputettua Amirkhanin ensimmäisessä erässä kahdesti mattoon terävillä osumilla, mutta suomalainen jatkoi taistelua ja nousi varsin nopeasti pystyyn molemmilla kerroilla. Toinen ja kolmas erä olivat tasaisia, jotka menivät tuomariston näkemyksen mukaan Amirkhanille.

Amirkhanille tämä oli uran viides UFC-kamppailu. Suomalaisen saldona on neljä voittoa ja yksi tappio, joka tuli vuoden 2017 maaliskuussa hajaäänin Britannian Arnold Allenille.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.