Upeaa, Maku! Amirkhanille taisteluvoitto UFC:ssä

MMA | Upeaa, Maku! Amirkhanille taisteluvoitto UFC:ssä - Makwan Amirkhani taisteli voiton Jason Knightista!

Makwan Amirkhani taisteli voiton Jason Knightista!

Vapaaottelija Makwan Amirkhani palasi UFC-kehään sunnuntaina, kun hän kohtasi yhdysvaltalaisen Jason Knightin Englannin Liverpoolissa suurorganistaatio UFC:n tapahtumassa. Ottelu päättyi Amirkhanin voittoon hajaäänin.

– Olin yli vuoden poissa, nyt palasin! Ja paluuottelu oli tämän hullun yleisön edessä, kiitos Liverpool, Amirkhani iloitsi kehähaastattelussa.

Knight sai tiputettua Amirkhanin ensimmäisessä erässä kahdesti mattoon terävillä osumilla, mutta suomalainen jatkoi taistelua ja nousi varsin nopeasti pystyyn molemmilla kerroilla. Toinen ja kolmas erä olivat tasaisia, jotka menivät tuomariston näkemyksen mukaan Amirkhanille.

Amirkhanille tämä oli uran viides UFC-kamppailu. Suomalaisen saldona on neljä voittoa ja yksi tappio, joka tuli vuoden 2017 maaliskuussa hajaäänin Britannian Arnold Allenille.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.