Urheilu247 otteluennakko: Suomi – Viro

Jalkapallo | Urheilu247 otteluennakko: Suomi - Viro - Suomi kohtaa tänään Viron Nations Leaguen toisen kierroksen ottelussa. Avausottelunsa lukemin 1-0 Kreikalle hävinnyt Viro tulee varmasti nälkäisenä Suomea vastaan.

Suomi kohtaa tänään Viron Nations Leaguen toisen kierroksen ottelussa. Avausottelunsa lukemin 1-0 Kreikalle hävinnyt Viro tulee varmasti nälkäisenä Suomea vastaan.

Hyviä otteita Unkaria vastaan näyttänyt Suomi on selkeä ennakkosuosikki Turussa pelattavassa kamppailussa Viroa vastaan. Voitto Virosta ei tosin ole mikään itsestäänselvyys, sillä Suomi on aiemminkin tyrinyt otteluita, joista on varmasti budjetoitu saatavaksi kolme pistettä.

Viron joukkueessa on mukana kotimaista jalkapalloa seuraaville varmasti tuttuja nimiä, sillä Veikkausliigasta on mahtunut peräti viisi pelaajaa pelaavaan kokoonpanoon. Joukkueen ehkä vaarallisin pelaaja on onneksi poissa, sillä Fulhamin Mattias Käit on loukkaantumisen takia sivussa. Hänestä tullaan varmasti kuulemaan vielä paljon.

Viro on pelannut vuoden sisään 15 ottelua, joista se on hävinnyt kuusi, kolme on päättynyt tasan ja peräti kuusi voittoon. Voitetut maat ovat kuitenkin olleet luokkaa Malta, Vanuatu, Fiji, Liettua, Gibraltar ja Kypros. Viimeisestä viidestä ottelustaan Viro on hävinnyt neljä ja voittanut yhden. Maalinteko tuntuu olevan tällä hetkellä ongelma Virolle, sillä se on onnistunut tekemään kolmeen viime otteluun vain yhden maalin.

Suomen ottelut noin vuoden sisään ovat puolestaan parempaa katsottavaa. Tuohon aikaikkunaan mahtuu seitsemän voittoa, kolme tasapeliä ja vain yksi tappio. Suomi on ottanut todellisen piristysruiskeen vuoden sisään ja toivottavasti se kantaa aina kisoihin asti. Huuhkajat tuntuu tällä hetkellä olevan täynnä itseluottamusta Markku Kanervan alaisuudessa.

Iso menetys Huuhkajille on se, että upeasti esiin viime aikoina noussut Jere Uronen ei pysty pelaamaan tänään. Uronen tuli loukkaantumisen takia vaihtoon kesken Unkari-ottelun.

Tänään olisi pakko ottaa kolme pistettä, mikäli haluaa taistella kynsin ja hampain lohkovoitosta ja samalla toivoa Kreikan häviötä Unkarille. Coolbet antaa Suomen suoralle voitolle kertoimen 1,58. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla kello 21.45

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.