Usain Bolt teki sopimuksen jalkapallojoukkueen kanssa – Twitterissä suututtiin

Pikajuoksija Usain Bolt kertoi Twitter -tilillään, että paljastaa tiistaina joukkueen kenen kanssa pikajuoksija on tehnyt sopimuksen.

Moni odotti uutisen julkaisemista valvomalla yöllä ja kun Bolt paljasti joukkueensa koki moni tulleensa vedätetyksi. Bolt oli tehnyt sopimuksen hyväntekeväisyystapahtumaan Soccer Aid World XI -nimisen joukkueen kanssa. Kyseessä on vain yhden ottelun mittainen sopimus, vaikka Bolt antoi Twitter -tilillään olettaa hieman muuta. Bolt on joukkueen kapteeni

Ottelu pelataan kesäkuun 10. päivä ja siinä on Boltin lisäksi myös muita julkkiksia. Ottelussa kerätään varoja Unicefille.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.