Vahvistus: Carlo Ancelotti on Evertonin uusi manageri

Jalkapallo | Vahvistus: Carlo Ancelotti on Evertonin uusi manageri - Englannin Valioliigassa pelaava Everton antoi lauantaina vahvistuksen mediassa pyörineisiin huhuihin seuran uudesta managerista. 60-vuotias italialaisluotsi Carlo Ancelotti on seuran uusi päävalmentaja kevääseen 2024 asti ulottuvalla sopimuksella.

Englannin Valioliigassa pelaava Everton antoi lauantaina vahvistuksen mediassa pyörineisiin huhuihin seuran uudesta managerista. 60-vuotias italialaisluotsi Carlo Ancelotti on seuran uusi päävalmentaja kevääseen 2024 asti ulottuvalla sopimuksella.

Ancelotti seuraa vielä lauantaina Evertonin kotiottelun Arsenalia vastaan katsomosta ja ottaa vetovastuun Evertonissa sunnuntaina. Ancelotti nähdään ensimmäisen kerran Evertonin peräsimessä tapaninpäivänä, kun Everton kohtaa Burnleyn.

Tällä kaudella Serie A:ssa pelaavaa Napolia luotsannut Ancelotti sai potkut italialaisseurasta aiemmin joulukuussa, vaikka hän oli johdattanut joukkueensa jatkoon Mestarien liigassa. Taustalla painoivat seuran johdon ja joukkueen väliset erimielisyydet.

Ancelotti on saavuttanut urallaan valmentajana kolme Mestarien liigan voittoa (kahdesti Milanissa ja kerran Real Madridissa). Lisäksi hän on luotsannut Chelsean, AC Milanin, Bayern Münchenin sekä PSG:n maansa mestariksi.

Lue lisää Evertonin verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.