Valioliigan nopeimmat pelaajat

Valioliiga on julkistanut virallisia tilastoja pelaajien nopeuksista tältä kaudelta ja Manchester Cityn 22-vuotias Leroy Sané on listan kärjessä. Saksalaisen maksimivauhdiksi mitattiin syyskuun ottelussa Chelseaa vastaan huikeat 35.48 kilometriä tunnissa, joka on nopein mitattu juoksuvauhti kaudesta 2013/2014 lähtien.

Esimerkiksi Usain Boltin huippunopeudeksi on mitattu 44.72 kilometriä tunnissa, mutta Sanén puolustukseksi voidaan todeta, että Boltilla oli mahdollisuus kiihdyttää vauhtia 100 metrin matkalla, sileällä alustalla, ilman vastustajia ja Boltin ei tarvinnut urallaan tehdä kovin montaa juoksua illassa.

Alla olevasta listasta näet tämän kauden nopeimmat pelaajat ja nopeimmat juoksuvauhdit kaudesta 2013/2014 lähtien. Mielenkiintoinen fakta on se, että Suomen maajoukkueessakin melkein pelannut Carl Jenkinson on saavuttanut Valioliigan kahdeksanneksi nopeimman juoksuvauhdin.

Jalkapallo | Valioliigan nopeimmat pelaajat - Valioliiga on julkistanut virallisia tilastoja pelaajien nopeuksista tältä kaudelta ja Manchester Cityn 22-vuotias Leroy Sané on listan kärjessä. Saksalaisen maksimivauhdiksi mitattiin syyskuun ottelussa Chelseaa vastaan huikeat 35.48 kilometriä tunnissa, joka on nopein mitattu juoksuvauhti kaudesta 2013/2014 lähtien.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.