Valioliigan nopeimmat pelaajat

Valioliiga on julkistanut virallisia tilastoja pelaajien nopeuksista tältä kaudelta ja Manchester Cityn 22-vuotias Leroy Sané on listan kärjessä. Saksalaisen maksimivauhdiksi mitattiin syyskuun ottelussa Chelseaa vastaan huikeat 35.48 kilometriä tunnissa, joka on nopein mitattu juoksuvauhti kaudesta 2013/2014 lähtien.

Esimerkiksi Usain Boltin huippunopeudeksi on mitattu 44.72 kilometriä tunnissa, mutta Sanén puolustukseksi voidaan todeta, että Boltilla oli mahdollisuus kiihdyttää vauhtia 100 metrin matkalla, sileällä alustalla, ilman vastustajia ja Boltin ei tarvinnut urallaan tehdä kovin montaa juoksua illassa.

Alla olevasta listasta näet tämän kauden nopeimmat pelaajat ja nopeimmat juoksuvauhdit kaudesta 2013/2014 lähtien. Mielenkiintoinen fakta on se, että Suomen maajoukkueessakin melkein pelannut Carl Jenkinson on saavuttanut Valioliigan kahdeksanneksi nopeimman juoksuvauhdin.

Jalkapallo | Valioliigan nopeimmat pelaajat - Valioliiga on julkistanut virallisia tilastoja pelaajien nopeuksista tältä kaudelta ja Manchester Cityn 22-vuotias Leroy Sané on listan kärjessä. Saksalaisen maksimivauhdiksi mitattiin syyskuun ottelussa Chelseaa vastaan huikeat 35.48 kilometriä tunnissa, joka on nopein mitattu juoksuvauhti kaudesta 2013/2014 lähtien.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.