Valioliigan otteluohjelma 2020-2021 – kausi starttaa 12. syyskuuta

Jalkapallo | Valioliigan otteluohjelma 2020-2021 – kausi starttaa 12. syyskuuta - Englannin Valioliiga on julkaissut otteluohjelman kaudella 2020-2021.

Englannin Valioliiga on julkaissut otteluohjelman kaudella 2020-2021. Pelaajien kesätauko jää todella lyhyeksi, sillä uusi kausi käynnistyy kuudella ottelulla lauantaina 12. syyskuuta. Valioliigan viimeinen ottelukierros pelataan 23. toukokuuta.

Valioliigassa pelataan yhteensä 380 ottelua. Ottelumuutokset ovat mahdollisia, ja jopa todennäköisiä, sillä Eurooppa-liiga ja Mestarien liigan pelit, sekä Englannin cup-ottelut tietävät sitä, että ottelusiirtoja tulee väistämättä.

Nousijajoukkue Leeds joutuu heti kovaan testiin, kun se kohtaa Anfieldilla hallitsevan mestarin Liverpoolin. Liverpool varmisti viime kaudella mestaruutensa jo seitsemän kierrosta ennen kauden päättymistä, ja lopullinen ero toiseksi tulleeseen Manchester Cityyn oli 18 sarjapistettä.

Tutustu otteluohjelmaan Englannin Valioliigan virallisilla nettisivuilla.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.