Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ja saa muhkean palkankorotuksen

Moottoriurheilu | Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ja saa muhkean palkankorotuksen - Valtteri Bottas jatkaa uraansa Mercedeksellä kaudella 2021.

F1-talli Mercedes tiedotti torstaina solmineensa vuoden jatkosopimuksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen kanssa. Uusi sopimus pitää elokuun lopussa 31 vuotta täyttävän Bottaksen Mercedeksellä kauden 2021 loppuun asti.

The Sun -lehden mukaan Bottas tienaa ensi kaudesta 12 miljoonaa puntaa eli noin 13,3 miljoonaa euroa. Kyseessä on huomattava palkankorotus, sillä eri arvioiden mukaan suomalainen kuittaa tästä kaudesta ”vain” noin seitsemän miljoonaa euroa.

– Olen todella iloinen jatkaessani Mercedeksellä 2021. Haluan kiittää kaikkia tallissa ja laajemminkin Mercedeksellä heiltä saamastani tuesta ja luottamuksesta. Viime vuodet ovat olleet jatkuvaa parantamista, ja olen työstänyt suorituskykyni kaikkia osa-alueita. Uskon olevani nyt parempi kuin koskaan ennen, mutta pystyn yhä nostamaan rimaa. Mercedes jakaa saman filosofian: he haluavat aina olla parempia, Bottas sanoo tallin tiedotteessa.

– Olen unelmoinut maailmanmestaruudesta aina siitä lähtien, kun rakastuin F1:een pienenä poikana. Olen mukana taistelussa tällä kaudella, ja se, että jatkan Mercedeksellä, asettaa minut parhaaseen mahdolliseen paikkaan myös ensi kautta ajatellen.

Bottas siirtyi Mercedekselle kauden 2016 jälkeen, kun maailmanmestaruuden voittanut Nico Rosberg lopetti yllättäen uransa vain 31-vuotiaana.

Bottas on voittanut Mercedeksen ratissa kahdeksan osakilpailua ja ollut palkintopallilla 48 kertaa. Tällä hetkellä suomalainen on MM-sarjassa toisena heti tallitoverinsa Lewis Hamiltonin jälkeen. Kaksikon ero MM-sarjassa on 30 pistettä. Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedeksen kanssa päättyy tähän kauteen.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Silverstonessa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.