Veikkausliigaan noussut Haka kiinnitti kapteeninsa

Jalkapallo | Veikkausliigaan noussut Haka kiinnitti kapteeninsa - - Hänen pelaamisensa tason kyllä tiesimme, mutta johtajan ominaisuudet yllättivät isosti. Ensimmäinen kausi ja kapteenin nauha käteen. Se kertoo paljon Jacobista pelaajana ja ihmisenä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa seuran verkkosivuilla.
Kuva: fchaka.fi

Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kapteenina päättyneellä kaudella toiminut Jacob Bushue, 27, jatkaa valkeakoskelaisseurassa myös ensi kaudella.

– Hänen pelaamisensa tason kyllä tiesimme, mutta johtajan ominaisuudet yllättivät isosti. Ensimmäinen kausi ja kapteenin nauha käteen. Se kertoo paljon Jacobista pelaajana ja ihmisenä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa seuran verkkosivuilla.

Amerikkalainen keskikenttäpelaaja siirtyi Hakaan viime talvena EIF:sta. Bushue arvostaa jatkoaan Valkeakoskella suuresti.

– Olen erittäin innoissani toisesta kaudesta Hakan kanssa, Bushue kertoo.

Kaudella 2019 Bushue pelasi Hakassa 24 Ykkösen ottelua ja onnistui maalinteossa kertaalleen.

– Tulin aikoinani Suomeen aikomuksenani pelata Veikkausliigassa ja nyt pääsin siihen tilanteeseen hienon seuran kanssa. Olen onnekas, että Haka luottaa minuun ja arvostaa sitä panosta, mitä voin tuoda seuralle, Bushue toteaa.

– Olen myös innoissani siitä, että saan olla vuoden lisää Teemu Tainion opissa ja uskon, että hän voi viedä pelaamistani vielä seuraavalle tasolle, Bushue puntaroi.

Bushue tietää, että Veikkausliigassa pelaaminen tuo uudet haasteet.

– Se ei silti heilauta itseluottamustani. Lähestymme jokaista peliä ja jokaista harjoittelua täsmälleen samalla tavalla eli voittoa tavoitellen. Otamme asiat päivä kerrallaan ja tulokset tulevat sitä kautta. Seura, kaupunki ja pelaajat ovat odottaneet pitkään pelaamista Veikkauslilassa ja me olemme siihen valmiita, Bushue painottaa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.