Veikkausliigaan noussut Haka kiinnitti kapteeninsa

Jalkapallo | Veikkausliigaan noussut Haka kiinnitti kapteeninsa - - Hänen pelaamisensa tason kyllä tiesimme, mutta johtajan ominaisuudet yllättivät isosti. Ensimmäinen kausi ja kapteenin nauha käteen. Se kertoo paljon Jacobista pelaajana ja ihmisenä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa seuran verkkosivuilla.
Kuva: fchaka.fi

Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kapteenina päättyneellä kaudella toiminut Jacob Bushue, 27, jatkaa valkeakoskelaisseurassa myös ensi kaudella.

– Hänen pelaamisensa tason kyllä tiesimme, mutta johtajan ominaisuudet yllättivät isosti. Ensimmäinen kausi ja kapteenin nauha käteen. Se kertoo paljon Jacobista pelaajana ja ihmisenä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa seuran verkkosivuilla.

Amerikkalainen keskikenttäpelaaja siirtyi Hakaan viime talvena EIF:sta. Bushue arvostaa jatkoaan Valkeakoskella suuresti.

– Olen erittäin innoissani toisesta kaudesta Hakan kanssa, Bushue kertoo.

Kaudella 2019 Bushue pelasi Hakassa 24 Ykkösen ottelua ja onnistui maalinteossa kertaalleen.

– Tulin aikoinani Suomeen aikomuksenani pelata Veikkausliigassa ja nyt pääsin siihen tilanteeseen hienon seuran kanssa. Olen onnekas, että Haka luottaa minuun ja arvostaa sitä panosta, mitä voin tuoda seuralle, Bushue toteaa.

– Olen myös innoissani siitä, että saan olla vuoden lisää Teemu Tainion opissa ja uskon, että hän voi viedä pelaamistani vielä seuraavalle tasolle, Bushue puntaroi.

Bushue tietää, että Veikkausliigassa pelaaminen tuo uudet haasteet.

– Se ei silti heilauta itseluottamustani. Lähestymme jokaista peliä ja jokaista harjoittelua täsmälleen samalla tavalla eli voittoa tavoitellen. Otamme asiat päivä kerrallaan ja tulokset tulevat sitä kautta. Seura, kaupunki ja pelaajat ovat odottaneet pitkään pelaamista Veikkauslilassa ja me olemme siihen valmiita, Bushue painottaa.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.