Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä

Jalkapallo | Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä - SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.
Kuva: kpv.fi

SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

27-vuotias Roiha teki viime kaudella Veikkausliigassa neljä maalia 28 ottelussa. Yhteensä Roiha on pelannut Veikkausliigassa 97 ottelua, joissa hän on tehnyt 19 maalia ja syöttänyt kahdeksan.

– Olen tyytyväinen sopimukseen ja siihen, että minun ensi kauden joukkue on jo tässä vaiheessa kautta selvillä. Olen monipuolinen hyökkääjä, jonka vahvuuksia on prässipeli ja maalinteko, Roiha kertoo KPV:n verkkosivuilla.

Roihan pelaajasopimuksen lisäksi KPV tiedotti lauantaina valmentaja Niko Kalliokosken jatkosopimuksesta. Kalliokoski ottaa hoitaakseen joukkueenjohtajan tehtävät ja hän siirtyy kokoaikaisella sopimuksella KPV:n edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kalliokoski pelasi omalla pelaajaurallaan yli 200 ottelua Pallo-Veikkojen paidassa ja hän aloittaa nyt jo viidennen kautensa edustusjoukkueen valmennuksessa.

– Itselle tämä tilaisuus valmentaa täysipäiväisesti oli muutama vuosi sitten vielä kaukainen unelma, mutta kiitos viime kauden joukkueen ja liiganousun se on nyt mahdollista, Kalliokoski iloitsi.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.