Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä

Jalkapallo | Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä - SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.
Kuva: kpv.fi

SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

27-vuotias Roiha teki viime kaudella Veikkausliigassa neljä maalia 28 ottelussa. Yhteensä Roiha on pelannut Veikkausliigassa 97 ottelua, joissa hän on tehnyt 19 maalia ja syöttänyt kahdeksan.

– Olen tyytyväinen sopimukseen ja siihen, että minun ensi kauden joukkue on jo tässä vaiheessa kautta selvillä. Olen monipuolinen hyökkääjä, jonka vahvuuksia on prässipeli ja maalinteko, Roiha kertoo KPV:n verkkosivuilla.

Roihan pelaajasopimuksen lisäksi KPV tiedotti lauantaina valmentaja Niko Kalliokosken jatkosopimuksesta. Kalliokoski ottaa hoitaakseen joukkueenjohtajan tehtävät ja hän siirtyy kokoaikaisella sopimuksella KPV:n edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kalliokoski pelasi omalla pelaajaurallaan yli 200 ottelua Pallo-Veikkojen paidassa ja hän aloittaa nyt jo viidennen kautensa edustusjoukkueen valmennuksessa.

– Itselle tämä tilaisuus valmentaa täysipäiväisesti oli muutama vuosi sitten vielä kaukainen unelma, mutta kiitos viime kauden joukkueen ja liiganousun se on nyt mahdollista, Kalliokoski iloitsi.

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.