Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä

Jalkapallo | Veikkausliigaan noussut KPV vahvistuu RoPS-hyökkääjällä - SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.
Kuva: kpv.fi

SM-hopeaa voittaneessa Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Veikkausliigaan nousseen KPV:n riveihin kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

27-vuotias Roiha teki viime kaudella Veikkausliigassa neljä maalia 28 ottelussa. Yhteensä Roiha on pelannut Veikkausliigassa 97 ottelua, joissa hän on tehnyt 19 maalia ja syöttänyt kahdeksan.

– Olen tyytyväinen sopimukseen ja siihen, että minun ensi kauden joukkue on jo tässä vaiheessa kautta selvillä. Olen monipuolinen hyökkääjä, jonka vahvuuksia on prässipeli ja maalinteko, Roiha kertoo KPV:n verkkosivuilla.

Roihan pelaajasopimuksen lisäksi KPV tiedotti lauantaina valmentaja Niko Kalliokosken jatkosopimuksesta. Kalliokoski ottaa hoitaakseen joukkueenjohtajan tehtävät ja hän siirtyy kokoaikaisella sopimuksella KPV:n edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kalliokoski pelasi omalla pelaajaurallaan yli 200 ottelua Pallo-Veikkojen paidassa ja hän aloittaa nyt jo viidennen kautensa edustusjoukkueen valmennuksessa.

– Itselle tämä tilaisuus valmentaa täysipäiväisesti oli muutama vuosi sitten vielä kaukainen unelma, mutta kiitos viime kauden joukkueen ja liiganousun se on nyt mahdollista, Kalliokoski iloitsi.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.