Veikkausliigan mestaruuden voittanut HJK tuo miesten ja naisten mestaruustähdet samaan logoon

HJK:n miesten ja naisten joukkueet ovat voittaneet yhteensä 53 Suomen mestaruutta.   

Helsingin Jalkapalloklubi päivittää miesten 30. Suomen mestaruuden yhteydessä logonsa tuomalla kaikki seuran ansaitsemat viisi mestaruustähteä yhteen. Miesten lisäksi Klubin naisilla Suomen mestaruuksia on jo 23, joista viimeisin viime kaudelta 2019.   

– Jokainen saavutus on meille yhtä tärkeä. Nyt tehtävä logomuutos heijastaa tätä arvomaailmaamme ja sen eteen tehtyä työtä. Vaikka jalkapallomaailma on konservatiivinen, uskallamme arvopohjaisena ja modernina toimijana ottaa tämän askeleen ja viedä tärkeää asiaa eteenpäin, vaikkapa sitten ensimmäisenä maailmassa, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kiteyttää Klubin tiedotteessa ja jatkaa:   

– Miesten joukkue on saavuttanut lyhyessä ajassa kolmannen tähden ja naisten joukkueemme on tehnyt vahvan paluun huipulle. Nyt on korkea aika huomioida tasavertaisemmin molempien joukkueidemme saavutetut tähdet ja osoittaa että ”On vain yksi Klubi”.  

Tähtien käytön logon yhteydessä aloitti Juventus vuonna 1958. Logon yläpuolelle lisättiin keltainen tähti merkkinä kymmenestä mestaruudesta. Sittemmin perinteeksi muodostunut tapa on levinnyt maailmanlaajuisesti.     

Käytäntö tähtien lisäämisestä vaihtelee, ja vaikka FIFAn peliasusäännöt ottavat jonkin verran kantaa asiaan, on seurojen itsensä päätettävissä, kuinka tähtiä halutaan käyttää. HJK luo ratkaisullaan pohjaa yhdenvertaisuudelle ja yhteisöllisyydelle, ollen tiettävästi maailman ensimmäisen seura, joka asettaa miesten ja naisten mestaruudet tähtirivistössä samalle viivalle.  

Lisätiedot: 

HJK Media
Puhelin: +358 40 559 3813 
Sähköposti: [email protected]

Tuoreimmat

Roope Riski Veikkausliigan Vuoden pelaaja – Usman Sale Vuoden tulokas

Vuoden 2021 Captain's Ball -gaalassa jaettiin palkinnot Veikkausliigan Vuoden Pelaajalle ja Vuoden tulokkaalle.

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.