Veikkausliigan mestaruuden voittanut HJK tuo miesten ja naisten mestaruustähdet samaan logoon

HJK:n miesten ja naisten joukkueet ovat voittaneet yhteensä 53 Suomen mestaruutta.   

Helsingin Jalkapalloklubi päivittää miesten 30. Suomen mestaruuden yhteydessä logonsa tuomalla kaikki seuran ansaitsemat viisi mestaruustähteä yhteen. Miesten lisäksi Klubin naisilla Suomen mestaruuksia on jo 23, joista viimeisin viime kaudelta 2019.   

– Jokainen saavutus on meille yhtä tärkeä. Nyt tehtävä logomuutos heijastaa tätä arvomaailmaamme ja sen eteen tehtyä työtä. Vaikka jalkapallomaailma on konservatiivinen, uskallamme arvopohjaisena ja modernina toimijana ottaa tämän askeleen ja viedä tärkeää asiaa eteenpäin, vaikkapa sitten ensimmäisenä maailmassa, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kiteyttää Klubin tiedotteessa ja jatkaa:   

– Miesten joukkue on saavuttanut lyhyessä ajassa kolmannen tähden ja naisten joukkueemme on tehnyt vahvan paluun huipulle. Nyt on korkea aika huomioida tasavertaisemmin molempien joukkueidemme saavutetut tähdet ja osoittaa että ”On vain yksi Klubi”.  

Tähtien käytön logon yhteydessä aloitti Juventus vuonna 1958. Logon yläpuolelle lisättiin keltainen tähti merkkinä kymmenestä mestaruudesta. Sittemmin perinteeksi muodostunut tapa on levinnyt maailmanlaajuisesti.     

Käytäntö tähtien lisäämisestä vaihtelee, ja vaikka FIFAn peliasusäännöt ottavat jonkin verran kantaa asiaan, on seurojen itsensä päätettävissä, kuinka tähtiä halutaan käyttää. HJK luo ratkaisullaan pohjaa yhdenvertaisuudelle ja yhteisöllisyydelle, ollen tiettävästi maailman ensimmäisen seura, joka asettaa miesten ja naisten mestaruudet tähtirivistössä samalle viivalle.  

Lisätiedot: 

HJK Media
Puhelin: +358 40 559 3813 
Sähköposti: [email protected]

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.