Veikkausliigassa viisi ottelua – Ilves haastaa sarjakärki HJK:n

Jalkapallo | Veikkausliigassa viisi ottelua - Ilves haastaa sarjakärki HJK:n - Veikkausliigassa pelataan lauantaina viisi ottelua. Ottelukierros käynnistyi jo perjantaina, kun TPS ja FC Lahti pelasivat Turussa 1-1 tasapelin. TPS:n tekemä maali oli joukkueen ensimmäinen maali kotikentällä tällä kaudella.
Kuva: HJK / YouTube

Veikkausliigassa pelataan lauantaina viisi ottelua. Ottelukierros käynnistyi jo perjantaina, kun TPS ja FC Lahti pelasivat Turussa 1-1 tasapelin. TPS:n tekemä maali oli joukkueen ensimmäinen maali kotikentällä tällä kaudella.

Lauantaina katseet kääntyvät Tammelan stadionille, jossa sarjakärki HJK jahtaa Ilveksen vieraana jo kahdeksatta peräkkäistä voittoaan. Sarjataulukossa viidentenä oleva Ilves on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, joten HJK on selkeä ennakkosuosikki illan kohtaamisessa. HJK:n brasilialaishyökkääjä Klauss johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 12 maalilla.

Coolbetin kerroin HJK:n suoralle voitolle on 1,70.

Myös Espoossa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun kotikentällään voittamaton Honka saa vieraakseen sarjataulukossa toisena olevan Kuopion Palloseuran. Hongan saldo viidestä kotiottelusta on kaksi voittoa ja kolme tasapeliä, joten Jani Honkavaaran luotsaama KuPS joutuu venymään parhaimpaansa, jos se aikoo hakea kolme pistettä Kuopioon. Odotettavissa on tasainen ja vähämaalinen kamppailu.

Coolbet antaa tasapelille kertoimeksi 3,25.

Ruutu-palvelu näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä.

Veikkausliiga
Lauantaina 16.6.2018

18:30 FC Honka – KuPS
18:30 FC Inter – VPS
18:30 Ilves – HJK
18:30 PS Kemi – SJK
19:15 IFK Mariehamn – RoPS

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.