Video: 18-vuotias Sterling Yateke teki neljä maalia – TPS kaatoi PS Kemin

Jalkapallo | Video: 18-vuotias Sterling Yateke teki neljä maalia - TPS kaatoi PS Kemin - Veikkausliigassa pelattiin perjantaina kolme ottelua. FC Lahti ja VPS pelasivat 1-1 tasapelin ja mestaruudesta taisteleva RoPS otti tärkeän kotivoiton kolmantena olevasta Hongasta lukemin 2-1. RoPS:n ja Hongan piste-ero on nyt kahdeksan pistettä.
Kuva: fc.tps.fi

Veikkausliigassa pelattiin perjantaina kolme ottelua. FC Lahti ja VPS pelasivat 1-1 tasapelin ja mestaruudesta taisteleva RoPS otti tärkeän kotivoiton kolmantena olevasta Hongasta lukemin 2-1. RoPS:n ja Hongan piste-ero on nyt kahdeksan pistettä.

Perjantain mielenkiintoisin kamppailu pelattiin Turussa, jossa sarjajumbo PS Kemi kohtasi toiseksi viimeisenä olevan TPS:n. TPS voitti ottelun lukemin 4-1 ja kasvatti piste-eron PS Kemiin nyt neljään pisteeseen.

TPS:n sankariksi nousi 18-vuotias Sterling Yateke, joka teki kaikki turkulaisten neljä maalia. Kolmannen liigaottelunsa pelannut Yateke avasi samalla maalitilinsä Veikkausliigassa. PS Kemin ainoan maalin teki Victor Shevchenko.

Katso Yateken one man show videolta:

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.