Video: 44-vuotiaan Roberto Carlosin vapaapotkut lähtevät edelleen kuin tykinkuula

Brasilialainen Roberto Carlos tuli pelaajaurallaan tunnetuksi uskomattoman kovasta vedostaan ja hänen uransa hienoimpiin hetkiin lukeutuvat useat upeat vapaapotkumaalit.

Jalkapalloaiheisia videoita Youtubessa julkaiseva Freekickerz otti taannoin kilpailun Roberto Carlosin kanssa vapaapotkujen ampumisessa. Vaikka Freekickerzin pojilla vapaapotkut lähtevät myös todella kivasti, on se silti upeaa nähdä Roberto Carlosin vetävän niitä kuuluisia raivareitaan uran loppumisen jälkeen.

Katso tästä, kun Carlos näyttää miten oikeaoppinen raivari vedetään. Ylemmällä videolla näet kisailun Freekickerzin tyyppien kanssa ja alemmalla videolla pääset tutustumaan Carlosin vetämisen saloihin.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.