Video: Andrés Iniestan huippuhetket Japanissa – Pallo pysyy hallussa kuin parhaimpina vuosina

Andrés Iniesta pelasi koko uransa Barcelonassa ja hän oli parhaimmillaan yksi maailman parhaista pelaajista. Hän siirtyi viime kesänä Japanin J-liigan Vissel Kobeen ja hänen pelaamisensa on ihan yhtä nautinnollista kuin Barcelonan vuosinakin. Iniesta jakaa todella upeita syöttöjä edelleen ja jos pelikaverit olisivat samaa tasoa viimeistelemään kuin Barcelonassa, Vissel Kobe olisi sarjataulukossa huomattavasti korkeammalla kuin 12. sijalla.

Katso alla olevalta videolta 34-vuotiaan Iniestan parhaimpia suorituksia Japanissa. Alemmalta videolta näet myös Iniestan uskomattoman syötön Podolskille.

https://www.youtube.com/watch?v=HW5npq4PaOo

 

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.