Video: Antonio Candreva tykitti kauden upeimman maalin Serie A:ssa

Jalkapallo | Video: Antonio Candreva tykitti kauden upeimman maalin Serie A:ssa - Serie A pyörähti käyntiin viime viikonloppuna ja pelattuna on vasta yksi ottelukierros, mutta onko tässä jo kauden upein maali?

Serie A pyörähti käyntiin viime viikonloppuna ja pelattuna on vasta yksi ottelukierros, mutta onko tässä jo kauden upein maali?

Inter käynnisti sarjakautensa 4–0 kotivoitolla Leccestä. Ottelun ja kauden tähän mennessä hienoin maali nähtiin 84. peliminuutilla ja siitä vastasi 32-vuotias Antonio Candreva.

Candreva sai pallon keskikentän oikealla laidalla ja täräytti vastustamattoman kanuunan 30 metristä maalin vasempaan yläkulmaan.

Katso maali alla olevalta videolta. Jos video ei toimi, katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.