Video: Barkovin huippuvire jatkuu – neljään edelliseen peliin tehot 6+5

Jääkiekko | Video: Barkovin huippuvire jatkuu - neljään edelliseen peliin tehot 6+5 - Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Barkov on tällä hetkellä tulikuumassa vireessä, sillä hän on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa tehot 6+5=11. Koko kauden tehosaldo 60 ottelun jälkeen on 25+39=64.

Barkovin NHL-uran piste-ennätys syntyi viime kaudella, kun hän teki 79 ottelussa tehot 27+51=78. Barkovin yhden kauden maaliennätys on 33 osumaa (2015-2016).

Tappio oli Los Angeles Kingsille jo seitsemäs peräkkäinen, mikä on seuran pisin tappioputki tällä kaudella.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Florida on kymmenen pisteen päässä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämästä Carolina Hurricanesista, joka on kiinni NHL:n itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Myös Floridan toinen suomalaishyökkääjä Henrik Borgström pääsi tehotilastoihin. Borgström sai syöttöpisteen Ian McCoshenin viimeistelemään 6-1 osumaan. 21-vuotias Borgström on tehnyt 29 ottelussa tehot 5+5=10.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.