Video: Barkovin huippuvire jatkuu – neljään edelliseen peliin tehot 6+5

Jääkiekko | Video: Barkovin huippuvire jatkuu - neljään edelliseen peliin tehot 6+5 - Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Barkov on tällä hetkellä tulikuumassa vireessä, sillä hän on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa tehot 6+5=11. Koko kauden tehosaldo 60 ottelun jälkeen on 25+39=64.

Barkovin NHL-uran piste-ennätys syntyi viime kaudella, kun hän teki 79 ottelussa tehot 27+51=78. Barkovin yhden kauden maaliennätys on 33 osumaa (2015-2016).

Tappio oli Los Angeles Kingsille jo seitsemäs peräkkäinen, mikä on seuran pisin tappioputki tällä kaudella.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Florida on kymmenen pisteen päässä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämästä Carolina Hurricanesista, joka on kiinni NHL:n itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Myös Floridan toinen suomalaishyökkääjä Henrik Borgström pääsi tehotilastoihin. Borgström sai syöttöpisteen Ian McCoshenin viimeistelemään 6-1 osumaan. 21-vuotias Borgström on tehnyt 29 ottelussa tehot 5+5=10.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.