Video: Barkovin huippuvire jatkuu – neljään edelliseen peliin tehot 6+5

Jääkiekko | Video: Barkovin huippuvire jatkuu - neljään edelliseen peliin tehot 6+5 - Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov iski tehot 1+1, kun Florida Panthers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 6-1. Maali oli 23-vuotiaalle Barkoville kauden 25:s ja hän on onnistunut maalinteossa nyt neljässä ottelussa peräkkäin.

Barkov on tällä hetkellä tulikuumassa vireessä, sillä hän on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa tehot 6+5=11. Koko kauden tehosaldo 60 ottelun jälkeen on 25+39=64.

Barkovin NHL-uran piste-ennätys syntyi viime kaudella, kun hän teki 79 ottelussa tehot 27+51=78. Barkovin yhden kauden maaliennätys on 33 osumaa (2015-2016).

Tappio oli Los Angeles Kingsille jo seitsemäs peräkkäinen, mikä on seuran pisin tappioputki tällä kaudella.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Florida on kymmenen pisteen päässä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämästä Carolina Hurricanesista, joka on kiinni NHL:n itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Myös Floridan toinen suomalaishyökkääjä Henrik Borgström pääsi tehotilastoihin. Borgström sai syöttöpisteen Ian McCoshenin viimeistelemään 6-1 osumaan. 21-vuotias Borgström on tehnyt 29 ottelussa tehot 5+5=10.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.