Video: Dennis Bergkamp ja hänen jumalainen kosketus palloon

Hollantilainen Dennis Bergkamp muistetaan etenkin hänen uskomattoman hienojen maaliensa vuoksi Newcastlea ja Argentiinaa vastaan. Molemmissa maaleissa oli pääosassa Bergkampin upea ensimmäinen kosketus palloon ja siitä jalkapallofanit saivat nauttia lähes joka viikko, kun Bergkamp oli kentällä.

Bergkamp teki urallaan monia todella upeita maaleja, mutta hienointa hänen pelaamisessaan oli uskomaton pelisilmä yhdistettynä silkkiseen pallokosketukseen. Harvasta pelaajasta tehdään muita kuin maalikimaroita, mutta onneksi joku on nähnyt vaivaa ja tehnyt meille videon Bergkampin ensimmäisestä kosketuksesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.