Video: Dennis Bergkamp ja hänen jumalainen kosketus palloon

Hollantilainen Dennis Bergkamp muistetaan etenkin hänen uskomattoman hienojen maaliensa vuoksi Newcastlea ja Argentiinaa vastaan. Molemmissa maaleissa oli pääosassa Bergkampin upea ensimmäinen kosketus palloon ja siitä jalkapallofanit saivat nauttia lähes joka viikko, kun Bergkamp oli kentällä.

Bergkamp teki urallaan monia todella upeita maaleja, mutta hienointa hänen pelaamisessaan oli uskomaton pelisilmä yhdistettynä silkkiseen pallokosketukseen. Harvasta pelaajasta tehdään muita kuin maalikimaroita, mutta onneksi joku on nähnyt vaivaa ja tehnyt meille videon Bergkampin ensimmäisestä kosketuksesta.

Tuoreimmat

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.