Video: Englantilaiskannattajilta huikea tulkinta 90-luvun hittikappaleesta!

Jalkapallo | Video: Englantilaiskannattajilta huikea tulkinta 90-luvun hittikappaleesta! - Englanti sekosi totaalisesti tiistaina, kun se voitti Kolumbian jalkapallon MM-kisojen neljännesvälieräottelussa maalein 2–1 rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Englanti voitti rangaistuspotkut 4–3 ja kohtaa lauantaina pelattavassa puolivälieräottelusssa Ruotsin. Rangaistuspotkukilpailun voitto oli Englannille maan historian ensimmäinen MM-kisoissa.

Englanti sekosi totaalisesti tiistaina, kun se voitti Kolumbian jalkapallon MM-kisojen neljännesvälieräottelussa maalein 2–1 rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Englanti voitti rangaistuspotkut 4–3 ja kohtaa lauantaina pelattavassa puolivälieräottelusssa Ruotsin. Rangaistuspotkukilpailun voitto oli Englannille maan historian ensimmäinen MM-kisoissa.

Englantilaiskannattajat ovat matkustaneet Venäjälle runsaslukuisena ja näkyneet vahvasti katukuvassa koko MM-turnauksen ajan.

Ohessa oleva video on kuvattu vuonna 2016 Ranskan EM-kisoissa, mutta voisi kuvitella, että meininki oli samanlainen myös voitetun Kolumbia-ottelun jälkeen.

Katso videolta, kun italialaislaulaja Galan vuonna 1997 julkaistu hittikappale ”Freed from desire” saa uuden ilmeen englantilaiskannattajien laulamana! Alemmalta videolta löytät alkuperäisen biisin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.