Video: Entisellä valioliigapelaajalla on kisojen huvittavin kisakatsomo

Valioliigassa ja Championshipissä pelannut Jimmy Bullard tuli uransa aikana tutuksi hauskoista tempuistaan ja uransa päättymisen jälkeen hän on päättänyt jatkaa samalla linjalla.

MM-kisat ovat todella iso juttu lähes jokaiselle englantilaiselle ja Bullard ei ole siinä poikkeus. Tällä alla olevalla videolla pääset näkemään, kun Bullard viimeistelee kisakatsomonsa viimeisen päälle ja eläytyy todella intohimoisesti Englannin ja Panaman välisen ottelun kulkuun. Mikäli Bullardin temput ovat sinulle tuntemattomia, voit katsoa alimpana olevan videon, jossa on esitelty miehen hauskimpia hetkiä.

Englanti kohtaa torstaina G-lohkon viimeisessä ottelussa Belgian ja siinä ottelussa ratkaistaan lohkovoittaja. Englanti on esiintynyt kisoissa vakuuttavasti ja se lähteekin Coolbetin kertoimien mukaan ennakkosuosikkina (2,75). Belgia on myös esiintynyt kisoissa vakuuttavasti ja sen materiaali on sen verran kova, että Coolbetin tarjoama kerroin 2,95 Belgian voitolle on tarttumisen arvoinen.

Tästä pääset katsomaan Bullardin hauskimpia hetkiä hänen uraltaan.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.