Video: Esittelyssä NBA:n ykkösvaraus Deandre Ayton

Koripallo | Video: Esittelyssä NBA:n ykkösvaraus Deandre Ayton - Koripalloliiga NBA:n vuoden 2018 varaustilaisuus järjestettiin 21. kesäkuuta New Yorkissa. Phoenix Sunilla oli historian ensimmäistä kertaa ensimmäinen varausvuoro ja Suns draftasi ykkösenä odotetusti bahamalaisen Deandre Aytonin.

Koripalloliiga NBA:n vuoden 2018 varaustilaisuus järjestettiin 21. kesäkuuta New Yorkissa. Phoenix Sunilla oli historian ensimmäistä kertaa ensimmäinen varausvuoro ja Suns draftasi ykkösenä odotetusti bahamalaisen Deandre Aytonin.

Heinäkuussa 20-vuotta täyttävä Ayton tulee olemaan jo kokonsa puolesta valtava pelote vastustajien puolustukselle ensi kaudella. Aytonilla on pituutta 216 senttiä ja painoa löytyy vaatimattomat 113 kiloa.

Ayton pelasi Lauri Markkasen tavoin yliopistokoripalloa NCAA-sarjassa Arizonan riveissä. Viime kaudella Ayton teki ottelua kohden 20,1 pistettä ja keräsi 11,6 levypalloa.

Phoenix Suns odottaa Aytonin nostavan seuran uuteen lentoon ja sitä se kieltämättä kaipaaksin. Suns hävisi viime kaudella 61 ottelua ja voitti vain 21.

Katso tämä video ja tiedät lähes kaiken mahdollisen Aytonista.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.